Frumusețe

Te gândești să-ți faci operații estetice? Iată ce ar trebui să știi!

aprilie 9, 2019

Chirurgia estetică a fost dintotdeauna un subiect controversat, care a stârnit un val de reacții negative. Unii susțin că frumusețea naturală contează cel mai mult, iar alții apelează la medicul specialist chirurg din diverse motive, fie ele de ordin estetic sau de sănătate.

Te-ai gândit vreodată dacă ai avea posibilitatea, ți-ai face o operație estetică? Și dacă răspunsul tău este da, ai face operația din motive medicale sau estetice?

Datorită faptului că trăim într-o lume modernă, tot mai multe persoane decid să își facă o operație estetică cu accent pe chirurgia feței și mărirea buzelor. De ce?

Răspunsul la această întrebare este unul destul de simplu, nimeni nu s-a născut perfect, iar dacă ai posibilitatea să schimbi ceva la tine în bine, de ce să nu o faci? Doar pentru că cei din jur nu sunt de acord nu este un motiv suficient pentru ca tu să renunți la ceea ce îți dorești.

Din punctul meu de vedere, nu este nimic în neregulă dacă îți dorești să corectezi anumite defecte la nivelul feței, atâta timp cât nu exagerezi.

Dacă vrei ca pielea ta să-și recapete prospețimea și vitalitatea, trebuie să știi că terapia vampir este soluția ideală prin care poți aduce o îmbunatățire înfățișării tale.

Ce este terapia vampir?

Terapia vampir este o procedură de ultimă oră, ce poate fi utilizată atât la nivelul feței, cât și la nivelul decolteului, pe dosul palmelor și pe scalp.

Deși poate părea înfiorător și dureros, realizarea procedurii este una relativ simplă. Mai exact, se recoltează o cantitate mică de sânge propriu (8-9 mililitri), din care se reține un ser bogat în plachete și factori de creștere. De aici vine și numele de Terapia Vampir.

Serul obținut se injectează la nivelul zonelor facială, decolteu și mâini. Pentru a determina activarea unui mecanism natural de refacere a țesuturilor, serul este este îmbogățit cu vitamine și aminoacizi.

Iată principalele beneficii ale terapii vampir:

   – eliminarea liniilor fine;

   – reîntinerirea pielii uscate, lipsită de strălucire pe cale naturală;

   – estomparea ridurilor din jurul gurii și al nasului;

   – refacerea ovalului feței;

   – acționează cu succes și în cazul petelor pigmentare și al porilor dilatați;

   – îndepărtează cicatricile post-acneice.

   – tratamentul nu necesită perioadă lungă de recuperare;

   – rezultatele dorite încep să apară treptat, în cel mult două săptămâni;

Pentru a realiza această procedură, medicul specialist chirurg este nevoit să facă pacientului o ușoară anestezie prin refrigerare. Tot procesul de injectare a serului nu durează mai mult de 50 de minute.

Un aspect foarte important este faptul că în urma realizării terapiei Vampir, pacienții nu vor rămâne cu cicatrici, ci doar cu o ușoară roșeață ce va dispărea în decurs de două zile.

Cât costă terapia vampir?

Terapia vampir costă 149 de euro și se poate realiza la clinica Nordestetica. Aici vei întâlni o echipă profesională de medici esteticieni, care te vor ajuta să-ți corectezi problemele de ordin estetic sau de sănătate.

Datorită experienței vaste în domeniu, medicii te vor îndruma pentru a lua cea mai bună decizie pentru tine. Pentru programări trimite un e-mail la adresa programari@nordestetica.ro sau sună la numărul de telefon 0724656273.

Sau mai bine, vino direct la clinică și discută cu un medic chirurg specialist despre nevoile și dorințele tale. Adresa clinicii Nordestetica este strada Daniel Ciugureanu, nr.24A, sector 1, cod poștal 012197, București, România.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Bratu Gabriela aprilie 9, 2019 at 8:57 am

  Eu nu mi-as face operatii estetice… dar nici nu am nimic impotriva daca cineva doreste sa isi faca.

 • Reply Alina aprilie 9, 2019 at 10:52 am

  Daca as avea nevoie de o astfel de interventie as apela la operatii estetice, momentan aleg sa raman asa cum sunt, totusi este bine de stiut.

 • Reply Talpos Romina aprilie 10, 2019 at 11:13 am

  Eu nu imi doresc o operatie estetica, sincer nu prea sunt de acord cu ele, dar pana la urma e alegerea fiecaruia. Consider ca e bine sa apelam la operatii doar cand e nevoie. Daca tine de ordin psihologic si e ceva ce te frustreaza si te chinuie insa, atunci go for it.

 • Reply Rokolla aprilie 10, 2019 at 12:26 pm

  Ma gandeam si eu la niste operatii estetice si totusi sunt doar ganduri. Am auzit si despre terapia cu venin. Mi-ar placea sa o pot pune in practica si eu

 • Reply Mirela Marin aprilie 10, 2019 at 12:36 pm

  Sunt tentată să apelez la o terapie care să-mi reducă ridurile, să acționeze asupra pielii revitalizând-o, dar sunt câteva lucruri care mă rețin.
  Apropo, la cât timp trebuie repetat tratamentul?

 • Reply Larisa aprilie 10, 2019 at 9:16 pm

  Trebuie sa recunosc ca am teama de a incerca astfel de proceduri si ii admir pe cei care sunt hotarati sa le faca. Momentan nu am nevoie si incerc sa previn pe cat pot cu un stil de viata sanatos. Nu refuz insa posibilitatea unei interventii la momentul potrivit.

 • Reply Catalina Coman aprilie 10, 2019 at 10:55 pm

  Deocamdata nu am in plan asa ceva, dar nu se stie niciodata. Oricum, fiecare are dreptul sa isi faca propriile alegeri, asa ca le sustin pe cele care vor sa isi faca operatii estetice.

 • Leave a Reply