Frumusețe

Top 5 Produse esențiale pentru un păr sănătos!

septembrie 23, 2017

Produse pentru îngrijirea părului.

Îngrijirea și păstrarea părului sănătos este o problemă reală, cu care se confruntă foarte multe persoane. De cele mai multe ori, aspectul părului poate spune foarte multe despre sănătatea unei persoane. Îngrijirea părului poate fi considerată un adevărat ritual, există câțiva pași esențiali de urmat, pentru a avea un păr sănătos și de invidiat.

Îngrijirea necorespunzătoare și vopsirea în mod frecvent duce la degradarea și căderea părului. Din când în când, părul nostru are nevoie de repaus, pentru a se putea regenera și a-și recăpăta vitalitatea.

Părul agresat în mod constat cu produse de styling și aparate de coafat va avea de suferit pe termen lung. Majoritatea femeilor nu conștientizează cât de importantă este îngrijirea părului, până nu se lovesc de această problemă. Tratarea și repararea părului este un procedeu foarte lung și costisitor. Cum părul a fost agresat o perioadă îndelungată de timp, așa și repararea acestuia necesită o perioadă de timp.

Acestea fiind spuse, in continuare am sa va prezint 5 produse esentiale pentru ingrijirea parului. Cu ajutorul celor de la esteto.ro am creat un top cu produse esentiale pentru par.

1. Șampon

Primul produs de îngrijirea părului care se regăsește în baia oricărei femei este șamponul. Este foarte important să acorzi o mare atenție în momentul când îți cumperi șamponul. Acesta trebuie să corespundă nevoilor tale și să fie potrivit pentru tipul tău de păr.

Șamponul cu ulei de argan este destinat pentru toate tipurile de păr, curăță și îngrijește părul în mod delicat, fără a agresa și a îmbâcsi părul.

Londa Professional Velvet Oil Shampoo – Preț 62 de lei

   2. Balsam

Balsamul are un rol foarte important în îngrijirea părului, acesta trebuie folosit de fiecare dată când spălam părul cu șampon. Cu ajutorul balsamului părul va fi mai moale, mai hidratat și mai strălucitor.

Londa Professional Deep Moisture Conditioner – Preț 77 de lei

   3. Mască de păr

Pentru un plus de hidratare aplicați masca de păr cel puțin o dată pe săptămână, și lăsați-o să acționeze câteva minute. Datorită conținutului ridicat de acizi grași și omega, părul va fi sănătos și hidratat. Cantitatea fiind una generoasă de 400 de ml, o perioadă bună de timp nu va mai trebui să cumpărați altă mască de păr.

Masca Reparatoare Wella Sp Luxe Oil Keratin Restore – Preț 128 de lei

   4. Ulei pentru vârfuri degradate

Previne degradarea vârfurilor cu ajutorul uleiului profesional Wella. Este bine cunoscut faptul că produsele profesionale folosite în saloanele de înfrumusețare sunt de calitate și au un  preț puțin mai ridicat. Părul sănătos și strălucitor se menține cu produse costisitoare.

Ulei Reconstructiv Wella Sp Luxe Oil Reconstructive Elixir – Preț 72 de lei

   5. Tratament împotriva căderii părului

Cauza căderii părului poate fi diferită de la persoană la persoană. Cele mai întâlnite cauze sunt: stresul, deficiența de fier, moștenirea genetică, dietele drastice, dezechilibru hormonal sau o tiroidă leneșă. Un medic specialist vă poate spune concret cauza căderii părului, după un consult amănunțit și o serie de analize.

Serul împotriva căderii părului poate fi folosit dacă vă cade părul într-o cantitate mică și în anumite perioade de timp. Dacă pierdeți mai mult de 100 de fire de păr pe zi, cel mai indicat este să mergeți la medicul dermatolog pentru a depista cauza și a primi tratamentul corespunzător.

Wella Professional Balance Anti Hair Loss Serum – Preț 68 de lei

 Evident, lista poate continua, pe site-ul menționat mai sus,  veți găsi o o multitudine de produse destinate pentru îngrijirea părului. Produsele care se regăsesc mai sus le-am ales pentru tipul meu de păr. Esențial este să folosiți un șampon, un balsam, o mască și un ulei de păr, indiferent de brandul acestora. Ce tip de produse mi se potrivește mie s-ar putea ca ție să nu ți se potrivească.

esteto.ro%20

You Might Also Like