Frumusețe

Unghii cu acril – cum le construim

aprilie 19, 2023
Pearl Nails

Pearl Nails este marca cunoscută și renumită în România pentru produsele profesionale de manichiură și pedichiură.

Unghiile acrilice sunt foarte populare în ultimii ani, fiind ideale pentru cei care doresc o manichiură impecabilă. Dar te-ai întrebat vreodată cum să îți construiești singură unghiile cu acril? Această procedură nu este una complicată și merită să o iei în calcul când dorești să nu mai treci pe la salon pentru obținerea rezultatelor dorite.

Pudră și lichid acrilic

Aceste două componente sunt esențiale pentru crearea amestecului acrilic. Le vei găsi în diferite culori și mărci, dar cea mai comună alegere este transparentă sau roz.

Vârfuri de unghii

Vârfurile de unghii vin în diferite mărimi, forme și materiale, asigurând baza pentru unghiile acrilice și trebuie doar să te asiguri că alegi dimensiunea potrivită pentru tine.

Pile

Sunt necesare pentru a modela și netezi unghiile acrilice și este indicat să te orientezi către o pilă dură pentru modelarea inițială și de una mai fină pentru o finisare excelentă.

Nail Prep

Aceste produse pregătesc unghiile naturale prin îndepărtarea uleiurilor și creșterea aderenței, asigurând o legătură de lungă durată.

Pensule

O pensulă acrilică de bună calitate este esențială pentru aplicarea amestecului acrilic. Pensulele vin în diferite dimensiuni și forme, așa că alege una care se potrivește nevoilor și preferințelor tale.

Lampă LED UV

Dacă folosești un strat de top coat din gel, vei avea nevoie de o lampă UV sau LED pentru a-l polimeriza.

Pregătirea unghiilor tale naturale

  • Taie și pilește – începe prin a tăia unghiile naturale la lungimea dorită și a le șlefui în forma preferată;
  • Îngrijirea cuticulelor – împinge ușor cuticulele la loc și îndepărtează orice exces de piele. Îngrijirea corectă a cuticulelor asigură o suprafață curată pentru aplicarea acrilului;
  • Deshidratarea unghiilor și pregătirea unghiilor – aplică un nail prep pentru a îndepărta orice ulei de pe unghiile naturale.

Ia în considerare tonul pielii tale

Atunci când alegi o culoare de gel de lustruit, ține cont de tonul pielii. Unele nuanțe pot arăta mai bine pe anumite tonuri de piele, în timp ce altele pot să nu fie la fel de atractive. De exemplu, nuanțele palide pot arăta uimitor pe tonuri de piele mai închise, în timp ce culorile mai profunde pot completa pielea albă.

Alege o marcă de calitate

Investește într-o marcă de lac de gel de renume precum Pearl Nails pentru a asigura o manichiură de lungă durată, fără ciobituri. Acestea vor oferi o acoperire mai bună, vor rezista mai mult și vor fi mai puțin predispuse la exfoliere.

Îndepărtarea unghiilor cu gel

Bineînțeles, la un moment dat îți vei dori o schimbare, astfel că este important să știi cum să îndepărtezi unghiile cu gel, iar în acest sens există două metode principale: prin înmuiere și prin pilire. Înmuierea presupune folosirea acetonei pentru a înmuia gelul, care poate fi apoi îndepărtat ușor de pe unghie. Limpezirea presupune folosirea unei pile dure pentru a îndepărta straturile superioare ale lacului de gel înainte de înmuiere. Ambele metode pot fi eficiente, dar îndepărtarea prin înmuiere este, în general, mai blândă cu unghiile.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply