Diverse

Vrei o bicicleta cool? Iata 5 motive pentru care sa alegi un magazin de biciclete!

august 12, 2019

Din ce in ce mai multe persoane ajung sa aleaga o bicicleta in detrimentul masinii personale sau a transportului in comun. Pe langa faptul ca este sanatos sa faci miscare, in timpul pedalarii te relaxezi si ajungi sa cunosti mult mai bine orasul. Fie ca esti pasionat de mersul pe doua roti sau abia acum ai in vedere sa iti achizitionezi o bicicleta, in acest articol discutam despre cele mai importante motive pentru care ar trebui sa alegi un magazin de biciclete specializat, precum Veloteca.

• Un magazin de biciclete iti va oferi o gama variata de produse din care poti alege o bicicleta pe masura nevoilor tale. Aici vei putea gasi biciclete de toate formele si marimile, atat pentru profesionisti, cat si pentru incepatori. De asemenea, orice iubitor de aventura, pe langa produsul in sine, mai are nevoie si de accesorii si un echipament de protectie pe care, de altfel, le vei gasi tot intr-un magazin de biciclete.

• Ai siguranta ca iti vei achizitiona un produs de calitate. Intr-un magazin de biciclete de specialitate vei gasi marci si modele recunoscute la nivel international. Cu toate acestea, multe persoane inca opteaza pentru varianta unui supermarket de articole sportive, unde personalul nu este la fel de pregatit sa ofere toate detaliile despre cea mai potrivita bicicleta pentru tine.

• Personalul angajat intr-un magazin de biciclete specializat se va ridica intotdeauna la inaltimea asteptarilor tale, oferindu-ti toate informatiile de care ai nevoie pentru a face o investitie foarte buna. De asemenea, ei sunt cei mai in masura sa iti recomande accesoriile si echipamentul de protectie corespunzator in functie de experienta pe care o ai. Totodata, astfel de sfaturi iti vor fi de folos atunci cand te vei aventura pe doua roti.

• Intr-un magazin de biciclete vei intalni o multime de persoane cu care vei imparti aceeasi pasiune pentru biciclete. De asemenea, ai ocazia de a te integra intr-o comunitate locala, care te poate sprijini ori de cate ori ai nevoie.

• Un alt avantaj pe care il ai atunci cand vii intr-un magazin de biciclete este ca poti pleca direct cu produsul reglat, pregatit pentru pedalare. Ce poate fi mai cool decat sa ai siguranta ca esti confortabil cu noua ta achizitie?

Accesorii si echipamente de protectie pe care le gasesti intr-un magazin de biciclete

Casca de protectie

Probabil unul dintre cele mai importante accesorii de care ai nevoie indiferent de gradul de experienta pe care il ai este casca de protectie. Pe langa faptul ca te protejeaza de intemperii, aceasta are si un rol foarte important pentru siguranta ta. Probeaza mai multe casti pana o gasesti pe cea potrivita tie intr-un magazin de biciclete.

Lumini pentru bicicleta

Intr-un magazin de biciclete specializat, precum Veloteca.ro, vei gasi o diversitate de modele de faruri, stop-uri sau lumini de identificare care te vor ajuta sa fii mult mai vizibil in trafic si iti vor lumina traseul.

Bidon pentru bicicleta

In functie de lungimea traseului sau de vreme, se recomanda sa iti montezi 1-2 suporturi pentru bidoane. Hidratarea este foarte importanta, nu doar atunci cand esti plecat la drum lung, ci in general, pentru a avea energie si o stare de bine.
Veloteca este un magazin de biciclete specializat unde vei gasi o gama variata de produse dedicate pentru pasionatii de performanta, dar si pentru incepatori. Mai mult decat atat, ti se asigura servicii de consultanta, intretinere si reparatii in service-ul autorizat de biciclete din Bucuresti.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply