Diverse Home&Decor Uncategorized

Vrei sa ai haine perfect calcate? Alege o statie de calcat cu 10 ani garantie de la Polti!

octombrie 30, 2019
statie_de_calcat

Sa recunoastem, calcatul rufelor nu este pe lista activitatilor preferate ale gospodinelor. Cu toate acestea, exista si statii de calcat care usureaza mult treaba, obtinand in acelasi timp rezultate perfecte! Astfel, cu o statie de calcat La Vaporella de la producatorul italian Polti, timpul de calcare este practic injumatatit! Acest lucru se datoreaza atat calitatii aburului generat in boiler, cat si a functiilor specifice acestei statii de calcat.

In plus, acum ai la Polti 10 ani EXTRA-GARANTIE pentru noile modele de statii de calcat LA Vaporella! Acest fapt se datoreaza tehnologiilor inovatoare, dezvoltate de producatorul italian. Iata care sunt cele mai importante caracteristici de care se bucura o statie de calcat Polti:

Boiler cu tehnologia No Calc Longlife – boilerul inovativ sub inalta presiune previne efectele negative ale calcarului pentru o durata de viata mai lunga a statiei de calcat, fara a necesita interventii. Structura sa interna speciala, formata dintr-un dispozitiv de captare a calcarului si un filtru de retea, retine chiar si particulele cele mai mici de calcar si permite protejarea componentelor boilerului.

Astfel, nu vor mai fi necesare interventiile de intretinere. In acelasi timp, aliajul special de aluminiu neutralizeaza efectele impuritatilor din apa de la robinet.

Poti calca fara efort la 360° – Talpa inovatoare multidirectionala rotunjita din aluminiu cu dublu invelis ceramic garanteaza rezultate perfecte de la prima trecere. Forma unica cu margini rotunjite permite calcarea cu usurinta la 360°, precum si depasirea obstacolelor cum ar fi nasturii, buzunarele si gulerele.

Varful de mare precizie ajunge chiar si in locurile mai dificile, eliminand chiar si cele mai incapatanate cute, datorita concentrarii jetului de abur, in timp ce canalele din talpa determina distribuirea omogena a aburului, pentru un calcat fara efort.

Abur intermitent: zero stres pentru degete si incheieturi – Daca vrei sa economisesti timp si efort, activeaza functia Steam Pulse prin dubla apasare pe butonul fierului, iar aburul va iesi automat la intervale regulate. Nu va mai fi necesar sa tii butonul de abur apasat continuu: zero stres pentru degete si incheieturi. In plus, aceasta functie este ideala chiar si pentru calcatul vertical.

statie_de_calcat_Polti

Functia potrivita fiecarui material – Poti regla cu precizie puterea jetului de abur, alaturi de alegerea temperaturii potrivite pentru talpa fierului, obtinand astfel haine perfect calcate in cel mai scurt timp! De asemenea, daca doresti sa calci sau sa reimprospatezi tesaturi delicate, precum matasea, selecteaza functia uscata Silk.

Ai grija de mediul inconjurator – Statia de calcat La Vaporella dispune de programul ECO, ce economiseste 16 % energie si 19% apa. Astfel, poti folosi statia de calcat fara a pierde din vedere atentia oferita mediului inconjurator!

Rezervor voluminos pentru calcat Non Stop – Gratie rezervorului incapator, care poate contine pana la 1,4L de apa, se pot efectua sesiuni lungi de calcat. Astfel, cand se goleste rezervorul, lumina rosie de pe fier se aprinde, semn ca se poate alimenta, fie prin clapeta comoda din fata sau direct la robinet.

Asadar, daca esti gata sa comanzi si tu o statie de calcat La Vaporella de la Polti, nu uita sa activezi si Extra-Garantia, intr-un interval de 30 de zile de la achizitionare. Alege si tu o experienta a calcatului la superlativ, cu ajutorul statiilor de calcat marca Polti!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply