Pentru Casă

Vrei să închizi terasa cu prelată transparentă? Iată care sunt avantajele!

ianuarie 21, 2019
Vrei să închizi terasa cu prelată transparentă?

Terasa este locul unde petrecem o mare parte din timp, pentru a ne relaxa alături de familie. De asemenea, este locul perfect pentru a citi o carte în liniște sau pentru a savura o cafea delicioasă.

Condițiile meteo nefavorabile ne pot afecta starea de spirit, dar și piesele de mobilier care se regăsesc în terasă.

Prelată transparentă pentru terase

Vrei să ai parte de intimitate, dar în același timp să-ți protejezi terasa sau balconul de zăpadă, ploaie, vânt, praf, soare sau împotriva radiațiilor UV dăunătoare? Prelata transparentă este soluția ideală pentru spațiile exterioare care trebuie închise pe moment, sau definitiv.

Prelata este o folie de plastic groasă ce culisează perfect pe sistemul de închidere a unei terase, după care este înfășurată pe un tambur protejat de o casetă de aluminiu.

Prelatele pentru terase din folie de plastic rezistă foarte bine intemperii. Un alt aspect foarte important este faptul că folia retractabilă de 8 mm grosime, a fost creată special pentru a ține căldura în interior.

În privința montajului nu trebuie să vă faceți griji, deoarece prelata este foarte rapid și ușor de montat sau demontat.

Cum se întreține folia transparentă?

În cazul în care folia transparentă pentru terase s-a murdărit, specialiștii recomandă să fie curățată cu o cârpă moale și apă caldă. Dacă murdăria persistă puteți folosit și o cantitate mică de săpun lichid.

Atenție, nu folosiți alcool sau alte substanțe chimice deoarece pot deteriora stratul protector a foliei.

Datorită numeroaselor avantaje oferite, prelata transparentă pentru terase a devenit foarte cumpărată și apreciată în rândul oamenilor, care doresc să-și protejeze casa și să aibă parte de intimitate.

De unde cumpărăm prelată transparentă pentru terase?

Prelate pentru terase din folie de plastic

Inchideriterase.ro este un magazin online care vinde prelate terasă transparentă la prețuri bune în București. Prețul unor prelate transparente pentru terase variază foarte mult în funcție cerințele și nevoile clientului. Mai exact, de dimensiunea dorită și de grosimea optimă necesară.

Trăim într-o lume unde totul se mișcă foarte repede, iar noi trebuie să ținem pasul. Dacă în trecut, doar patronii cumpărau copertine retractabile la preturi bune în București pentru a acoperi terasele restaurantelor sau a hotelurilor, în ziua de azi tot mai mulți oameni cumpără copertine balcon retractabile la preț bun, pentru a le monta deasupra balconului sau a ferestrei.

Copertine retractabile – soluția optimă pentru casa ta

copertine balcon retractabile la preț bun

Dacă vrei să-ți protejezi interiorul casei, terasa sau balconul de razele solare puternice, dar totuși nu dorești să-ți închizi terasa, cumpără cu încredere copertine terase la prețuri bune în București, de pe site-ul Inchideriterase.ro.

Pe site sunt disponibile o mare varietate de modele, în diverse forme și dimensiuni, adaptate special pentru locuința ta. Datorită faptului că copertinele retractabile sunt foarte versatile, acestea pot fi folosite pentru a proteja și înfrumuseța aspectul atât pentru spatiile interioare cât și pentru cele exterioare.

Un mare plus este faptul că fiecare copertină retractabilă este impermeabilă. La cererea clientului, copertinele retractabile pot fi dotate suplimentar cu senzori de vânt, lumină sau temperatură. În cazul unor conditii meteo nefavorabile, copertina va fi retractată automat.

Optimizare SEO pentru site-ul Inchideriterase.ro asigurată de Outcave solutions

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Rokolla ianuarie 21, 2019 at 10:32 pm

  Imi surade ideea folosirii acelei folii de plastixc. Pare usor de intretinut si cred ca este cea mi ieftina si eficienta metoda sa inchizi un balcon

 • Reply Simona ianuarie 22, 2019 at 10:02 am

  Foarte utile mi se par aceste prelate. Dacă o să am nevoie de ele sigur le-aș folosi la casă sau în altă situație!!

 • Reply Alexandroaia Elena-Cristina ianuarie 22, 2019 at 10:58 am

  Suna bine ideea cu folia de plastic. O voi lua in calcul.

 • Reply coco ianuarie 22, 2019 at 11:43 am

  arata tare bine si deja ma gandesc la un loc la tara, trebuie si putina umbra neaparat!

 • Reply violeta balaban ianuarie 22, 2019 at 6:19 pm

  o prelata transparenta i-ar trebui si cumnatei mele, o sa ii recomand acest site

 • Reply Pulbere-de-stele ianuarie 22, 2019 at 8:47 pm

  Daca as avea terasa, asa as face, imi place foarte mult cum arata cu o prelata transparenta.

 • Leave a Reply