IT & Gadgets

Vrei sa mergi la sigur cu afacerea ta? Alege sa colaborezi cu o agentie SEO de top!

octombrie 28, 2019
agentie SEO

Anul acesta am fost cu totii martori la multe afaceri care au optat pentru dezvoltarea in mediul online. De altfel, conform statisticilor oferite de AMRO (Agentia Romana a Magazinelor Online), comertul online din Romania anului 2019 va depasi bariera de 3.6 milioane de Euro. Acesta este un motiv important pentru ca afacerile care isi doresc promovare sa profite de acest canal de comunicare cu un urias potential. Cu toate acestea, pentru cresterea vizibilitatii tale in online, indiferent de domeniul de activitate, poti conta pe o agentie SEO de top!

Fata de o agentie standard de advertising, care se ocupa in cea mai mare parte de branding, o agentie SEO incepe prin a construi o strategie solida de marketing in jurul nevoilor reale ale potentialilor clienti. Exista deja la ora actuala o multitudine de site-uri de e-commerce, incat vei avea nevoie sa te diferentiezi de acestea pentru a avea vanzari. Poti conta pe ajutorul de specialitate oferit de o agentie SEO pentru a obtine vizibilitatea necesara!

De ce colaborarea cu o agentie SEO este esentiala pentru orice business?

Indiferent ca este vorba de un simplu site de prezentare sau de un magazin online cu mii de produse, este important ca antreprenor sa creezi o imagine a brand-ului folosind un fundament solid. De aceea, colaborarea cu o agentie SEO inca din faza incipienta a proiectului este ideala, aceasta construind o arhitectura de link-uri corecta, alaturi de o optimizare on-page pe baza careia se va construi profilul de backlinkuri.

In unele cazuri exista afaceri care au deja o prezenta in mediul online, insa vizibilitatea acesteia este devansata de competitie. In aceste cazuri, ” O colaborare cu o agentie SEO este cel mai bun pas de urmat, scutind antreprenorul de multe batai de cap in ceea ce priveste optimizarea website-ului sau a continutului” relateaza Ovidiu Joita, CEO iAgency.ro, una dintre agentiile SEO cu experienta din Romania.

Serviciile de optimizare SEO iti pot aduce cel mai bun ROI si CPA

Atunci cand apelezi la o agentie SEO este necesar sa stii ca investitia se va amortiza in timp, insa rezultatele nu vor aparea peste noapte. Fata de alte servicii de promovare in mediul online, SEO este cea mai eficienta metoda pentru cresterea vizibilitatii, avand si o rata mare de recuperare a investitiilor (ROI). Fata de advertising-ul de tip PPC (pay-per-click), o agentie SEO te va ajuta sa cresti semnificativ traficul organic, precum si rata de conversie (numarul de persoane care cumpara efectiv un produs din numarul de persoane care viziteaza magazinul online).

Avand in vedere evolutia continua a motorului de cautare Google, care in prezent tine cont de peste 200 de factori in pozitionarea unui site, ai nevoie de o agentie SEO profesionista pentru ca afacerea ta sa se bucure de vizibilitatea dorita. Asadar, o agentie SEO de top va urmari constant evolutia site-ului tau, operand modificarile necesare si asigurand adaptarea la noile standarde, caracteristica esentiala in mediul online prezent.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply