Modă

5 sfaturi pentru a alege o lenjerie intima care sa il innebuneasca pe iubitul tau

decembrie 19, 2017

Cand vine vorba despre lenjeria intima, se potriveste mai mult ca oricand dictonul „less is more”. Atunci cand decizi sa cumperi o lenjerie sexy, trebuie sa tii cont ca o vei imbraca pentru iubitul tau. Prin urmare, trebuie sa incerci sa intri in mintea lui si sa te gandesti ce ar aprecia el cel mai mult. Iata mai jos cateva sugestii:

1. Alege modele de lenjerie intima in culori simple

Rosul, negrul si albul sunt culori elegante, care iti vor pune in valoare formele si il vor innebuni pe partenerul tau. Lenjeria de culoarea pielii sau in nuante foarte deschise distrage atentia de la formele corpului si il va face pe iubitul tau sa isi piarda interesul. Prin urmare, daca doresti sa arati sexy si eleganta fara prea mare efort, alege una dintre urmatoarele culori: negru, rosu sau alb.

2. Alege exact masura ta

Este important sa te simti bine in lenjeria pe care o alegi, iar acest lucru nu va fi posibil daca alegi o masura prea mica sau prea mare. Barbatii sunt atenti la detalii de genul acesta si vor observa cu siguranta daca iti rearanjezi foarte des lenjeria intima. In plus, daca tu nu te vei simti confortabil, nu vei reusi sa ii transmiti aceasta stare nici partenerului tau.

3. Opteaza pentru un model usor de imbracat si dezbracat

Atunci cand vine momentul mult asteptat al indepartarii lenjeriei sexy, aceasta nu trebuie sa fie foarte dificil de dat jos. In cazul in care iubitul tau nu se descurca si iti cere ajutorul, apetitul vostru sexual este in pericol sa scada foarte rapid. Astfel, ai doua variante: fie alegi o lenjerie intima simpla si il lasi pe iubitul tau sa o indeparteze, fie imbraci un model mai complicat si ii oferi partenerului un moment de striptease incitant.

4. Nu uita de accesorii

Ca sa condimentezi lucrurile chiar mai mult, este recomandat sa accesorizezi tinuta cu o pereche de cercei sau un colier si cu o pereche de pantofi cu toc. In plus, poti decide sa pastrezi colierul la gat chiar si atunci cand lenjeria intima si pantofii cu toc „dispar” din peisaj. Astfel, de fiecare data cand iubitul tau te va mai vedea cu respectivul colier, isi va aminti de cea mai fierbinte noapte petrecuta impreuna.

5. Pune-ti in valoare trupul

Fiecare femeie stie ce haine si ce lenjerie intima ii pun cel mai mult in valoare formele si trupul. Prin urmare, alege tipul de lenjerie care ti se potriveste si care stii ca il va incita cel mai tare pe iubitul tau. Barbatii nu sunt foarte subtili si trec totul prin filtrul vizual. In dormitor, iubitul tau isi doreste sa arati sexy si sa il inciti. Prin urmare, fa-i pe plac si simte-te si tu bine alaturi de el!

La Just4Girls, primul magazin online de lenjerie intima lansat in Romania, gasesti o gama variata de lenjerii sexy, body-uri, dresuri, corsete, costume sexy, costume de baie si multe alte produse. In plus, daca plasezi acum o comanda pe site-ul Just4Girls, beneficiezi de avantaje privind transportul si livrarea, dar si de o surpriza din partea noastra. Te asteptam!

You Might Also Like