Lifestyle

Top 3 accesorii pentru bicicleta care nu trebuie sa-ti lipseasca

decembrie 12, 2017
Accesorii biciclete

Daca esti nou in lumea ciclismului, afla ca achizitionarea unei biciclete nu este singura investitie pe care o faci. Iti trebuie un echipament adecvat, precum si anumite accesorii pentru bicicleta. Desigur, nu va trebui sa te inarmezi cu atat de multe lucruri precum ciclistii profesionisti, dar lucrurile elementare nu iti pot lipsi.

Probabil ca inca nu stii care sunt cele mai importante accesorii pentru bicicleta pe care trebuie sa le ai. De aceea, am realizat pentru tine un top 3 fara de care nu iti recomandam sa intri in lumea minunata a ciclismului.

Castile pentru biciclete

Castile de protectie sunt primele accesorii pentru biciclete pe care trebuie sa ti le achizitionezi atunci cand incepi sa pedalezi. Cu toate acestea, paradoxal sau nu, majoritatea oamenilor nu le acorda o importanta foarte mare. Cauza? Acestia nu considera ca sunt necesare. Mai mult, exista persoane care nu le poarta din cauza aspectului lor, considerandu-le inestetice. Dar trebuie sa constientizezi ca aceste accesorii pentru bicicleta iti pot salva viata.
Cel mai indicat ar fi sa consulti un specialist care sa te ajute in alegerea acestora. Castile de protectie trebuie sa se potrivesca perfect capului tau – nu trebuie sa fie nici prea lejere, dar nici prea stramte. De asemenea, daca pedalezi in trafic, alege o culoare puternica, iar daca iesi la plimbare noaptea, cauta accesorii pentru bicicleta cu benzi reflectorizante.

Bidon si suport pentru bidon bicicleta

Din fericire, cele mai importante accesorii pentru bicicleta nu sunt foarte scumpe. Iar cele mai bune exemple sunt bidoanele si suportii pentru bidoanele speciale pentru biciclete. De ce iti sunt necesare? Pentru ca pedalatul ,,pe uscat”, nu este deloc amuzant si relaxant. Consumi energie, transpiri, asa ca ai nevoie sa bei apa periodic. Asta daca nu vrei sa te deshidratezi. Adauga pe lista de accesorii pentru bicicleta un bidon de minim 500 ml.

Unelte

Ti se poate intampla si tie sa faci pana intr-un loc nu foarte populat. Iar daca esti intr-adevar ghinionist, sa nu ai nici semnal la telefonul mobil. Dar, din fericire, anumite probleme ale bicicletelor pot fi rezolvate chiar si fara ajutor profesionist. De aceea, ca sa preintampini un asemenea scenariu, este important sa ai permanent cu tine accesoriile pentru bicicleta necesare. Cere sfatul unui specialist si intreaba-l care sunt caracteristicile principale ale bicicletei tale si care sunt cele mai importante unelte pe care sa le ai in trusa de ,,prim ajutor”.

Unul dintre cele mai potrivite locuri unde poti primi ajutor profesionist este magazinul de biciclete Veloteca. Consultantii de acolo vor sti intotdeauna ce sfaturi sa iti ofere si, implicit, sa te ajute sa alegi accesorii pentru bicicleta de calitate.

Acum ca stii care sunt cele mai importante accesorii pentru bicicleta, este timpul sa te echipezi corespunzator si sa profiti la maxim de beneficiile pedalatului. Ofera-ti sansa sa traiesti o experienta pe doua roti completa.

You Might Also Like