8 motive pentru care iubesc toamna

De ce iubesc toamna?

Deși este întotdeauna greu să urmărim sfârșitul verii, cred că majoritatea oamenilor pot fi de acord că toamna este o perioadă grozavă a anului. Cine nu iubește culorile frumoase ale frunzelor de pe copaci, gustul de dovleac, sculptura în dovleac sau vremea răcoroasă de toamnă?

Iată câteva motive pentru care iubesc toamna 

Toamna este o perioadă frumoasă a anului. Da, este întotdeauna trist că vara s-a terminat, dar asta nu înseamnă că toamna nu este demnă de aceeași afecțiune.

În acest articol îți voi spune 8 motive pentru care iubesc toamna.

1. Culori frumoase oriunde merg

Acesta este probabil cel mai mare motiv pentru care iubesc atât de mult toamna. Oriunde te uiți, e frumos. Copacii se schimbă în culorile roșu, portocaliu și galben. Vederile din această perioadă a anului sunt atât de magice.

Să mă plimb prin parcuri sau prin pădure este o modalitate excelentă de a admira priveliștile uimitoare pe care le aduce toamna cu ea.

motive pentru care iubesc toamna

2. Vreme mai rece

După căldura intensă a verii, este o ușurare când în sfârșit începe să se răcească. Septembrie este o lună grozavă din punct de vedere meteorologic, deoarece zilele calde încep să cedeze nopții răcoroase.

3. Călătorii ieftine

Toamna este una dintre cele mai ieftine perioade ale anului pentru a călători, cu prețuri mai mici la bilete de avion, hoteluri, bilete de tren, activități și chiar oferte speciale pentru mâncare și băutură.

Toamna oferă temperaturile perfecte pentru călătorii. Nu este prea cald și nici prea rece.

4. Sărbători

Toamna este plină de festivități din întreaga lume, cum ar fi Halloween și Ziua Recunoștinței. Sărbătorile de toamnă sunt deosebit de plăcute datorită meselor minunate, gustărilor gustoase, costumelor elaborate și culorilor bogate care merg împreună cu sărbătorile.

5. Îmbrăcăminte confortabilă

Odată cu vremea mai rece de toamnă vine și îmbrăcămintea confortabilă! Înseamnă că în sfârșit pot purta blugi, bluze călduroase și confortabile, paltoane, eșarfe, cizme etc.

6. Băuturi calde

Toamna este anotimpul băuturilor calde. Sunt gustoase și mă fac să mă simt bine. Ador seriile când stau cuibărită în pat sau pe canapea cu o ceașcă fierbinte de ceai în mâna. Sau o ciocolată caldă cu frișcă.

Și se dovedește că o ceașcă fierbinte de ceai are mai multe beneficii decât ne dăm seama.

Toamna este anotimpul băuturilor calde

7. Petrec mai mult timp acasă

Toamna este momentul perfect pentru a mă relaxa pe canapea cu un film pe Netflix. Nu numai că există o mulțime de seriale bune în această perioadă a anului, dar sunt și o mulțime de filme noi.

De asemenea, toamna am timp să citesc mai mult! Mi-am făcut deja o listă cu cărți de citit!

8. Vine Crăciunul

Vacanțele școlare de vară s-au încheiat, vremea de toamnă este mai rece și începe numărătoarea inversă până la Crăciun, adică de cea mai bună perioadă a anului.

Mâncarea delicioasă, băuturile calde, petrecerile,  timpul petrecut cu familia, filmele și cadourile contribuie la un Crăciun perfect.

Plimbări în natură, mâncăruri delicioase care, băi cu spumă, vin roșu, ciocolată caldă și haine călduroase. Toamna le are pe toate! Literal, nu există nimic ce să nu poţi iubi la toamnă.

Tu de ce iubești toamna?

6 thoughts on “8 motive pentru care iubesc toamna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *