Modă

Adidași cu platformă înaltă

mai 4, 2018

Adidași cu platformă înaltă sunt ultimul trend în materie de modă. De când au apărut pe piață din România mi i-am dorit, dar am ezitat să îi cumpăr deoarece aveam impresia că sunt foarte inconfortabili și nu vor merita investiția făcută. Totodată, prețul este unul destul de ridicat. Cel puțin la mine în oraș (Petroșani), în magazinele fizice o pereche de adidași cu platformă au prețul de 200 de lei.

În urmă cu o lună am fost la Deva pentru o scurtă plimbare, și normal că trebuia să i-au magazinele la rând pentru a vedea ce mai este nou. Vizavi de mall este un magazin de îmbrăcăminte și încălțăminte cu prețuri accesibile, nu îmi aduc aminte exact cum se numește, dar dacă sunteți din Deva știți despre ce magazin vorbesc.

De la acest magazin mi-am cumpărat această superbă pereche de adidași. Au costat doar 140 de lei, având în vedere că la mine în oraș costă 200 de lei, înclin să cred că am făcut o super afacere. Ce este drept, am văzut că pe net costă 170 de lei.

Adidași sunt de la firma Mei și pot fi comandați online de pe site-ul lor meishoes.ro. Totuși, vă recomand prima oară să vă uitați prin magazinele fizice, nu știți ce oferte găsiți.

Adidasi Mei cu Platformă

Adidasi Sport cu Platformă Înaltă

Am decis să îmi cumpăr acest model datorită imprimeului primăvăratic. Consider că sunt ideali pentru sezonul de toamnă-primăvară. Vara nu cred că pot fi purtați, poate doar în zilele mai reci și ploioase.

Sunt foarte versatili și poți fi asortați aproape la orice ținută. Talpa este ușoară și comodă, iar pentru fetele micuțe de statură, înălțimea platformei poate fi considerat un adevărat beneficiu.

În general eu îi port la ținute sport sau casual. Zilele trecute am văzut în oraș o fată care purta acest tip de adidași la o rochie din blugi. Sincer eu nu îi văd potriviți pentru rochițe, dar până la urmă fiecare îi poartă cum dorește.

Pe lângă atâtea aspecte plăcute au și un mic defect. Nu știu dacă mi s-a întâmplat doar mie dar când merg se transferă culoarea roz pe talpa albă. Am încercat să curăț pata roz de pe talpă dar nu am reușit deloc. 

Dacă vă uitați mai atent par ușor zgâriați și chiar nu înțeleg de ce. Când merg picioarele nu le ating unul de celălalt și nici nu m-am împiedicat.

Trecând peste acest mic defect, adidași sunt foarte frumoși și confortabili, nu regret deloc că i-am cumpărat, motiv pentru care mai vreau să îmi cumpăr o pereche doar că alt model și pe altă culoare.

bottegaverde.ro

You Might Also Like