Lifestyle

Alege o trupa de cover pentru petreceri de neuitat

band nunta

Stim cu totii ca ziua nuntii este foarte importanta atat pentru miri cat si pentru familie sau invitati. Pentru ca totul sa fie asa cum ne-am propus, pregatirile trebuie incepute din timp, cu cel putin un an inaintea marelui eveniment.

Sunt multe de facut, de la alegerea locatiei unde vom tine petrecerea, alegerea echipei foto video care se vor ocupa de realizarea amintirilor, alegerea rochiei de miereasa si verighetelor. Insa din toate astea, ingredientul magic care va transforma ziua nuntii intr-o mare petrecere ramane formatia de nunta.

Daca muzica este buna, invitatii se vor distra de minune si pot trece cu vederea peste anumite lucruri care v-au scapat, peste mici neatentii.

Este foarte important sa incepeti cautarea unui band nunta cu cel putin 1 chiar 2 ani inaintea nuntii. Toate formatiile cunoscte au contacte semnate chiar si cu doi ani inaintea unui eveniment, deci nu pierdeti tipul, daca nunta voastra se apropie este momentul sa incepiti cautarea unei formatii de nunta care sa asigure petrecerea de la nunta pe care ati visat-o dintotdeauna.

Oferta pe piata de muzica pentru evenimente este destul de variata, incepand de la genuri de muzica, la preturi. Cei mai multi miri merg insa pe varianta unui spectacol realizat de o trupa cover care au in portofoliu diverse genuri muzicale.

O trupa de coveruri reprezinta alegerea ideala. Ei asigura o mare diversitate de piese din toate genurile muzicale, melodii cunoscute de marea parte a publicului larg, asa vor reusi sa ofere muzica pe placul fiecarui invitat.

O petrecere la care spectacolul este oferit de trupa cover este intodeauna o reusita pentru ca toti invitatii se vor simti in largul lor si vor petrece ore bune pe ringul de dans.

Muzica este 100% live, orice moment al petrecerii este original iar invitatii vor aprecia acest lucru prin prezenta lor pe ring. De multe ori ei vin cu spectacol de lumini, fum greu si coregrafii care fac ca spectacolul oferit sa fie complet.

Ca sa alegi o trupa de coveruri potrivita trebuie sa iai parte la unul din spectacolele lor, trebuie sa simti daca iti plac sau nu, este inutil sa tii cont de recomandari daca voua nu va place stilul trupei sau ei ca persoane.

You Might Also Like

5 Comments

 • Avatar
  Reply
  Deyutza
  August 28, 2019 at 9:56 pm

  Si mie imi plac trupele cover, de cele mai multe ori solistii sunt oameni foarte talentati iar pretul cerut de ei e unul f mic.

 • Avatar
  Reply
  Eva
  August 29, 2019 at 2:16 am

  Ai dreptate. Trebuie sa se potriveasca trupa cu tematica petrecerii, altfel nimeni nu se v-a simti bine.

 • Avatar
  Reply
  Simona Tucu
  August 29, 2019 at 5:12 am

  In zona mea nu se prea foloseste acest concept la nunti, dar cred ca mie mi-ar plăcea maxim, mai ales ca showul pare complet, cu tot ce trebuie.

 • Avatar
  Reply
  carmen alexa
  August 29, 2019 at 5:56 am

  Chiar cred si eu ca o trupa cover ar face treaba are buna la o petrecere!

 • Avatar
  Reply
  Rokolla
  August 29, 2019 at 11:20 pm

  Si eu prefer trupele de cover din simplul fapt ca isi dau mai mult silinta decat o formatie consacrata si pretul este accesibil

Leave a Reply