Călătorii

Alege serviciile de inchirieri auto Otopeni si bucura-te de siguranta, confort si eficienta!

februarie 21, 2019

Traficul tot mai intens de care se bucura aeroportul Henri Coanda face din acesta un element vital pentru dezvoltarea Bucurestiului in plan economic si social. Partea mai putin buna, insa, este ca infrastructura si organizarea au ramas in urma nevoilor actuale, iar transportul de aici pana in Capitala este o problema a carei rezolvare o poti gasi numai in ofertele de inchirieri auto Otopeni.

Motivele calatoriei tale pana aici pot fi multe, fie de natura personala, fie cu obiective profesionale. In cazul in care alegi aceasta destinatie in interes personal, pentru a participa la un botez in familie, o petrecere cu prietenii sau doar doresti sa vizitezi cele mai frumoase puncte turistice in regim city-break, trebuie sa alegi cel mai eficient mijloc de transport pentru perioada pe care o vei petrece aici. Daca afacerile te-au purtat pana la Bucuresti, poate pentru un eveniment din domeniul de activitate sau o intalnire cu partenerii, atunci timpul tau este cu atat mai pretios si trebuie organizat cat mai bine.

Mijloacele clasice de transport sunt incomode, ineficiente si total neperformante, astfel incat nevoia te va determina sa alegi o solutie ce ofera siguranta, confort si viteza: o masina pusa la dispozitie de o firma de inchirieri auto Otopeni. Daca alegi o companie cu standarde ridicate de profesionalism, precum FocusRent, procesul de rezervare va dura numai 5 minute, iar autoturismul va fi livrat chiar in parcarea aeroportului in cel mult 2 ore. In plus, daca nu doresti sa infrunti la volan trafcul bucurestean sau daca nu ai permis de conducere categoria B, vei avea intotdeauna la indemana optiunea de a solicita un sofer personal.

Numeroasele drumuri pe care trebuie sa le faci de la hotel la biserica si apoi la restaurant te pot determina sa alegi un autoturism din gama “economy”, astfel incat sa te “strecori” cat mai bine in trafic si sa poti parca oriunde, iar alergatura intre obiectivele turistice iti poate cere aceleasi lucruri: viteza de deplasare si consum redus de carburant. Astfel, modelele Opel Corsa, Ford Fiesta si Dacia Logan ar putea fi ideale, iar daca vrei mai mult spatiu (inclusiv pentru bagaje) sau doresti sa asiguri transportul pentru un grup de pana la 9 persoane, poti alege cu incredere un Mercedes Vito sau un Volkswagen Transporter cu 8+1 locuri.

Evenimentele business au cerinte speciale, astfel incat te vei orienta catre eleganta, prestanta si rafinament, dar mai ales confort si siguranta. Pentru a profita de toate acestea, poti alege din oferta FocusRent de inchirieri auto Otopeni un Volkswagen Passat, Audi A4 sau BMW X5 de ultima generatie. Pe langa sistemele avansate de siguranta, confort si divertisment, aceste masini vor fi livrate cu un plin de combustibil si toate reviziile si verificarile la zi, astfel incat sa nu ai nicio grija.

In conditiile unui trafic greoi si dezordonat, cateodata pot aparea si momente nedorite sub forma unor tamponari usoare. In acest caz trebuie sa stii ca beneficiezi de cele mai bune masuri din partea companiei cu care colaborezi. Pentru serviciile de inchirieri auto Otopeni, Bucuresti si Cluj, call center-ul FocusRent este disponibil 24/7, iar autoturismul defect sau avariat va fi schimbat gratuit in cel mult 5 ore de la anuntarea evenimentului.

Cand compari ofertele de inchirieri auto Otopeni, va trebui sa fii atent la eventualele restrictii pe care le impun unele firme si la situatiile in care nu este afisat pretul integral al serviciilor. Firmele cu reputatie pe piata nu vor da sansa unor astfel de situatii, incluzand toate taxele de drum si asigurarile auto in pretul afisat pe site. Astfel, FocusRent iti va oferi, incluse in pretul de baza, rovinieta, RCA si full Casco, iar tu te vei putea bucura de calatorie fara sa-ti mai faci vreo grija.

Serviciile FocusRent de inchirieri auto in Otopeni sunt gandite pentru a acoperi toate cazurile si necesitatile posibile si pentru a multumi o gama cat mai variata de clienti, asa ca, data viitoare cand aterizezi pe Henri Coanda, asigura-te ca masina dorita te asteapta deja in parcarea aeroportului!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply