Diverse Lifestyle

Iti doresti o afacere de succes? Iata 3 produse de papetarie care te vor ajuta!

februarie 21, 2019
papetarie

Spatiul functional de lucru este una din componentele de succes in cadrul oricarei afaceri, indiferent de domeniul de activitate. Astfel, pentru o productivitate sporita, trebuie sa te asiguri ca fiecare dintre angajatii tai are acces la obiectele esentiale de papetarie, ori de cate ori are nevoie. Un birou aerisit si bine ordonat va conduce, in cele mai multe cazuri, la o mai buna productivitate in cadrul companiei.

Cu toate acestea, exista multe medii de lucru foarte aglomerate sau stresante, in care multi angajati nu mai au timpul efectiv pentru organizarea sau ordonarea spatiului de lucru. Cu toate acestea, exista cateva solutii la care pot recurge, pentru eficientizarea procedurilor si a stilului de lucru. Iata 3 produse de papetarie care contribuie semnificativ la cresterea cifrei de afaceri a oricarui business!

1. Dosare si mape din carton – pentru arhivarea documentelor importante

Aceasta categorie de obiecte de papetarie cuprinde atat dosarele simple, de tip plic, cat si cele cu sina sau mape A4, alaturi de alte produse similare. Asadar, daca vrei sa scapi de aglomeratia de pe biroul tau sau al angajatilor, comanda aceste produse de papetarie si vei vedea cum intreg workflow-ul din cadrul companiei tale se va eficientiza.

2. Cutii pentru arhivarea colilor de hartie, a dosarelor sau bibliorafturilor

Multe persoane nu iau in calcul avantajele aduse de aceste produse de papetarie. Acestea iti permit sa organizezi totul in doar cateva minute, fiind printre cele mai practice obiecte de papetarie. Ele pot fi folosite atat pentru depozitarea colilor, cat si a obiectelor si articolelor de papetarie pe care le folosesti mai rar, precum capsatoare sau perforatoare. Mai mult, acestea sunt disponibile intr-o mare varietate de forme si culori, potrivite oricarui spatiu!

3. Bibliorafturi pentru organizarea si arhivarea dosarelor

Achizitionarea acestor articole de papetarie se va dovedi in scurt timp o mutare foarte buna. Bibliorafturile nu doar ca te ajuta sa clasifici dosarele importante in ordine cronologica, ci contribuie si la un aspect ingrijit si profesionist al spatiului de lucru. Aceste obiecte de papetarie pot avea mai multe formate (A4 sau A5), putand fi ordonate si dupa culori. Astfel, ai parte de un birou bine ordonat, in care toti angajatii isi pot desfasura activitatea in cele mai bune conditii.

papetarie

Un alt avantaj al acestor produse de papetarie il constituie durabilitatea, de unde si o durata de viata crescuta. Facand referire in special la bibliorafturile plastifiate, acestea reprezinta o investitie de durata in viitorul companiei tale. De exemplu, pe site-ul Viamond.ro vei putea intalni foarte multe modele de la branduri de renume, precum Leitz, Herlitz, Elba sau Donau!

In concluzie, pentru o mai buna desfasurare a activitatilor zilnice, precum si pentru un spatiu de lucru bine organizat si aerisit, opteaza pentru aceste articole de papetarie indispensabile pentru compania ta! De asemenea, pe site-ul Viamond.ro poti intalni o gama diversificata de produse, precum mobilier metalic pentru arhivare, produse pentru prezentari, cursuri si conferinte, dar si suporturi pentru dosare, clasoare si fisiere rotative. De asemenea, tot aici vei gasi cele mai bune preturi la consumabile, de care vei avea nevoie in permanenta: hartie A4, post-it-uri, carti de vizita si multe altele!

You Might Also Like

5 Comments

 • Avatar
  Reply Tudose Angela februarie 23, 2019 at 1:03 pm

  Sunt dependentă de aceste articole de papetărie. Nu-mi lipsesc și mere îmi cumpăr câte ceva nou. Am o obsesie pentru ordine și aranjarea lucrurilor. Așa-mi este mai ușor să mi le sortez și să le depozitez pe categorii.

 • Avatar
  Reply coco februarie 23, 2019 at 3:15 pm

  da, produsele de papetarie sunt indispensabile, atat la birou cat si acasa! am o groaza si eu si folosesc!!

 • Avatar
  Reply Mirela Marin februarie 24, 2019 at 3:28 pm

  Sunt un om organizat, deci nu-mi lipsesc elementele enumerate de tine .
  Totul este etichetat, pus pe categorii, întotdeauna găsești ce cauți în lucrurile mele de la birou sau acasă 🙂

 • Avatar
  Reply Rokolla februarie 25, 2019 at 10:42 am

  Foarte utile sfaturile tale si chiar iti dau dreptate in ceea ce spui. Si eu folosesc aceste produse si sunt de un real ajutor

 • Avatar
  Reply Simona februarie 25, 2019 at 11:35 am

  Si mie imi plac mult produsele de papetarie si cred ca recomandarile tale sunt foarte bine pentru a te putea organiza!

 • Leave a Reply