Fashion

ALISIA ENCO – ținute business elegante, sofisticate și realizate cu drag în România

iunie 4, 2021
rochii de damă

După o perioadă atât de lungă de lucrat de acasă și întâlniri de afaceri desfășurate în online, fiecare dintre noi simte nevoie să-și împrospăteze garderoba ținutelor business. Recomandarea mea este să mizezi anul acesta pe rochii de damă lucrate impecabil, cu atenție la detalii și din material natural. Una dintre lecțiile aceste pandemii este reîntoarcerea la natural, calitate și feminitate, renunțând la piesele vestimentare ce-și pierd din valoare și calitate de la un an la altul.

Îmbrăcămintea pentru birou trebuie să fie confortabilă, căci vei sta în ea toată ziua și orice situație jenantă sau inconfortabilă îți va afecta în mod direct randamentul. De regulă, pantalonii sunt considerați cea mai bună alegere deoarece sunt mai comozi la așezat și mișcat decât o rochie sau o fustă. Însă lucrurile se pot schimba dacă vrei să te simți feminină și confortabilă în același timp – descoperă colecția de rochii de damă marca ALISIA ENCO ce conține piese elegante, sofisticate și realizate cu drag în România.

Rochiile de damă ALISIA ENCO sunt potrivite și pentru sezonul de vară, când căldura aduce noi provocări în confortul nostru zilnic de la locul de muncă. Rochiile cu motive tradiționale brodate sau imprimeuri feminine elegante sunt suficient de sofisticate pentru a le purta un sezon întreg. Deși sacoul nu este necesar pe parcursul verii, este recomandat totuși să păstrezi unul la îndemână la birou pentru ședințele formale de peste zi. Cât despre încălțăminte, poate ești tentată să porți sandale cu vârful decupat, însă este mai bine să reziști acestei tentații și să alegi tot sandale sau pantofi cu vârful închis, mult mai potrivite pentru ținuta formală de la birou.

Rochiile de damă pentru birou trebuie să fie bine croite, însă nu mulate pe corp. Este recomandată lungimea până la genunchi sau sub genunchi. Mâneca scurtă sau lungă este potrivită pentru orice sezon, iar stilurile de rochii fără mâneci pot fi abordate cu o cămașă sau pulover lejer pe dedesubt ori un blazer deasupra.

Ținuta de business este importantă deoarece reprezintă o imagine care vorbește despre caracterul tău și trimite mesajul că ești o profesionistă în munca ta pe care o iei în serios. Este de preferat ca garderoba ta pentru serviciu să fie formată numai din piese care îți vin impecabil, în culori neutre. Adaugă accesorii și rochii cu imprimeuri atunci când contextul o permite (în special în domeniile creative). Poate că pare inutil de menționat, însă asigură-te că hainele pentru birou sunt curate, bine călcate, nu au pete, urme sau găurele (de la etichete sau agățat). Alege bijuterii minimaliste, o geantă clasică și pantofi cu vârful închis foarte bine îngrijiți.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply