Frumusețe

Spray de buzunar

iunie 3, 2021
Spray de buzunar

Spray-ul de buzunar a fost special creat pentru a aduce calitatea și eleganța la un preț accesibil tuturor.

Un parfum plăcut reprezintă una din cele mai populare modalități prin care femeile și bărbații din întreaga lume se pregătesc pentru o ocazie mai specială. Aroma depinde de natura ocaziei, fie că este vorba despre o ocazie personală sau un angajament profesional. Persoanele care poartă un parfum special sunt mai încrezătoare în forțele proprii. În cazul unei femei frumoase, parfumul nu face decât să îi sporească acestei din urmă atractivitatea.

În plus, dacă alegi parfumuri orientale știi că alegi ceva deosebit.  Parfumurile orientale sunt cu adevărat speciale. Dacă ai simțit această aromă specială la o persoană cu siguranță ți-ai dorit și tu să cumperi o sticluță.

Parfumurile vin în arome variate și mirosul ar trebui ales în funcție de chimia corpului. Da, chimia corpului este esențială în alegerea unui parfum. De aceea, un parfum care miroase bine pe o persoană nu înseamnă că pe o alta va mirosi la fel de bine datorită balanței hormonale a corpului. Cel mai bine ar fi să pulverizezi parfumul pe încheietura mâinii, să îl lași preț de câteva ore pentru a vedea cum funcționează pe pielea ta și abia atunci să iei decizia finală.

Sticlele de parfum vin într-o varietate de mărimi, culori și modele. Deoarece nu este posibil să cărăm după noi o sticlă mai mare de parfum, avem alternativa perfectă, spray-ul de buzunar sau parfumul de buzunar. Adori aromele arăbești și vrei ca această aromă să te însoțească peste tot? Atunci alege parfumuri arabesti în varianta pocket spray. Parfumurile arăbești poartă mireseme unice și fascinante deopotrivă, miresme asociate cu moștenirea preistorică și cu luxul celor 1001 de nopți.

De ce ar trebui să alegi și tu un spray de buzunar?

Deoarece sunt ușor de transportat oriunde

Spray-urile de buzunar pentru femei și bărbați sunt ușor de transportat oriunde. Încap fără probleme într-o geantă, într-un buzunar sau o geantă de călătorie.

Deoarece sunt ușor de folosit

Parfumurile de buzunar sunt astfel ambalate încât să fie ușor de folosit de oricine. Le poți folosi atunci când mergi la toaletă la un restaurant, în timp ce cobori scările sau chiar în lift.

Deoarece sunt accesibile ca preț

Deoarece aceste parfumuri vin în mărimi mici, prețul lor este mai abordabil decât în cazul unor parfumuri clasice. Dacă le alegi nu riști să îți faci o gaură în buget.

Deoarece adevărata bucurie stă în detalii

Aceste parfumuri în miniatură îți vor câștiga fără îndoială inima datorită formei lor. Vei aprecia în special faptul că sunt deosebit de practice pe lângă faptul că miros excelent. Datorită dimensiunilor reduse, aaceste parfumuri în miniatură sunt ideale pentru a fi purtate în geantă. Pot fi duse în vacanță în geanta de voiaj și le poți ține în permanență la îndemână.

Dimensiunea mică a acestor tipuri de parfumuri este utilă și în momentele în care îți dorești doar să încerci un parfum și nu dorești să cumperi pentru moment un gramaj mai mare. Te poți bucura astfel de aceste cadouri în miniatură.

You Might Also Like

9 Comments

 • Avatar
  Reply Mihaela iunie 4, 2021 at 3:52 am

  Mi-e imi plac spray-urile de buzunar pentru ca le pot lua cu mine, oriunde și oricând.

 • Avatar
  Reply Denisa iunie 4, 2021 at 7:55 am

  Si eu port in geanta un spray de genul acesta, foarte util.

 • Avatar
  Reply Raluca Brezniceanu iunie 4, 2021 at 12:27 pm

  Am luat si eu cateva de la Zara si le-am dat imprastierea prin genti. Parfumuri arabesti n-am testat, dar am auzit ca sunt foarte puternice.

 • Avatar
  Reply Gio iunie 4, 2021 at 1:46 pm

  Miniaturale sunt foarte practice și îmi plac foarte mult!

 • Avatar
  Reply Pulbere de stele iunie 4, 2021 at 4:22 pm

  Parfumurile orientale nu cred ca sunt pentru toata lumea.

 • Avatar
  Reply Adriana Ivan iunie 4, 2021 at 4:38 pm

  Spray-urile de buzunar sunt foarte practice.
  Îmi plac.

 • Avatar
  Reply Catalina Coman iunie 4, 2021 at 10:19 pm

  Mi se pa r tare simpatice si utile aceste spray-uri micute. Pot fi purtate peste tot fara probleme.

 • Avatar
  Reply Simona Tucu iunie 7, 2021 at 6:51 pm

  Iubesc miniaturile de orice fel. Parfumurile arabesti sunt insuficient explorate de mine și cu atat mai mult, mi-ar plăcea sa le. Testez prin intermediul unor recipiente mai mici 😊

 • Avatar
  Reply Rokolla iunie 8, 2021 at 8:46 pm

  Iubesc spray-urile in variantele mini. In prezent mai am putin si port o casa in rucsacul meu. Am si eu cate un astfel de spray pentru momentele in care plec pe fuga de acasa

 • Leave a Reply