Răzbunătorii: Sfârșitul jocului

Am fost la cinema să văd filmul Avengers: Endgame – Fără spoilere

Răzbunătorii: Sfârșitul jocului

Înclin să cred că Avengers: Endgame a fost cel mai așteptat film al anului 2019. Cel puțin eu l-am așteptat cu nerăbdare să apăra, motiv pentru care ieri a fost la cinema să-l văd în avanpremieră.

De obicei nu merg când sunt filme în avanpremieră din cauza aglomerației. Nici nu te poți uita liniștită la film, că cel de lângă tine comentează sau unul vorbește la telefon. Dacă sala este mai goală este mult mai bine.

 Avengers: Endgame - Fără spoilereAvengers

Vreau să vă zic că sala a fost plină, biletele s-au pun în vânzare cu 10 zile înainte, iar ieri mai erau doar câteva bilete de cumpărat pe rândul din față. Au fost foarte mulți tineri, dar și câțiva oameni mai în vârstă, spre surprinderea mea.

Nu o să vă dau spoliere deoarece poate unii dintre voi nu l-au văzut încă. Nici mie nu îmi place să îmi povestească cineva un film înainte să-l văd, parcă nu mai are niciun farmec.

Tot ce vă pot spune este faptul că mie mi-a plăcut mai mult prima parte Avengers: Infinity War. În cea de-a doua parte a filmului nu mai avem parte de așa multă acțiune și de momente amuzante. Actorii care au mai rămas au ca scop principal să îi readucă la viață pe cei pe care Thanos i-a șters de pe fața pământului.

Finalul a fost unul neașteptat și nu chiar pe placul meu. Nu mă gândeam că producătorul va încheia în felul acesta acest film cu supereroi. Unii actori au parte de un final plăcut, iar alții nu. Descoperim în film ce înseamnă sacrificiu pentru prieteni și familie.

Pentru a înțelege exact ce se întâmplă în cea de-a doua parte a filmului, trebuie neapărat să vedeți și prima parte. Eu am fost să văd la cinema și filmul Captain Marvel pentru a nu pierde niciun detaliu important.

Cred că toată săptămâna viitoare se va difuza la cinema filmul Avengers. Prețul biletului este de 25 de lei, plus 5 lei ochelarii 3D. Filmul durează 3 ore deci luați-vă ceva de ronțăit și un suc.

Ce mi-a plăcut la Cinematograful Șerban Ionescu din Petroșani a fost faptul ca înainte să intrăm în sală au fost doi polițiști care ne controlau dacă avem alcool la noi. Un lucru foarte bun, deoarece în trecut s-a întâmplat ca un grup de tineri să intre cu sticle de alcool, să se îmbete și să îi deranjeze pe ceilalți.

Dacă ești fan ca mine și îți plac filmele cu supereroi îți recomand să mergi la cinema să-l vezi, deoarece va dura ceva timp până când filmul va apărea online.

Tu ai văzut filmul Avengers: Endgame?

9 thoughts on “Am fost la cinema să văd filmul Avengers: Endgame – Fără spoilere

  1. Georgiana says:

    Daaa! Miercuri am fost si noi la film. Exact cum ai spus si tu, sala plina, iar in ziua respectiva nu am mai putut cumpara biletele (noroc ca le-am cumparat cu vreo 20 de zile inainte).

    Recunosc ca mi-a placut mai mult prima parte, Avengers Infinity War, dar si Endgame a fost la fel de bun si emotionant, as putea spune.

    Deja ne-am planificat sa il mai vedem inca o data saptamana viitoare 😁

  2. cudrag.cristina says:

    Uite asta cu controlul n-am mai patit la un cinema. Nu pot sa zic ca e rau ce fac dar sincer nici n-as avea chef sa fiu perchezitionata asa. Noi am fost la Shazam! la cinema si ne-a placut foarte mult! Nu m-am asteptat sa se termine asa cum s-a intamplat, a fost amuzant iar scenele funny n-au fost doar in trailer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *