Diverse Lifestyle

Am împodobit bradul de Crăciun!

decembrie 24, 2017

Cea mai frumoasă și emoționantă perioadă a iernii sunt Sărbătorile de Crăciun, iar împodobirea bradului este un eveniment mult așteptat în familia mea. Îmi amintesc cu nostalgie de anii copilăriei, când împodobeam bradul de Crăciun alături de surorile mele, iar mama mai trecea cu vederea când furam câte o bomboană din brad. De cele mai multe ori, pentru a nu observa că luam prea multe bomboane , lăsăm ambalajul agățat în brad.

Împodobirea bradului de Crăciun pentru mine este mereu o provocare, deoarece în fiecare an îmi doresc să fie diferit. Anul acesta am renunțat să mai agăț în brad tot felul de ornamente multicolore, și am  decis să merg pe stilul clasic și elegant.

Pentru a crea o atmosferă caldă și primitoare în casă, am ales ca în acest an, bradul de Crăciun să fie simplu, dar elegant. Decorațiunile pe care le-am cumpărat sunt toate de culoarea roșu, de la globuri până la beteală și fundițe.

Din experiență anilor trecuți, știu deja că beteala de dimensiuni mari poate fi înșelătoare. Chiar dacă în magazin arată super, fiind mare, elegantă și frumoasă, când o așezi în brad îți dai seama că nu arată foarte bine. Din punctul meu de vedre, acest tip de beteală acoperă toate ornamentele agățate în brad. Așadar, în acest an am optat pentru un sigur model de beteală, de dimensiuni normale.

Pe lângă luminițe, ornamente și beteală, nu puteau să lipsească faimoasele bomboane de pom.

Oricât de frumoase ar fi aceste tradiții de Crăciun, trebuie să nu pierdem din vedere adevăratul motiv de sărbătoare, și anume, să petrecem cât mai mult timp cu familia, să ne vizitam părinti, și să încercăm să fim mai buni, mai darnici și mai iubitori.

Crăciun fericit!

You Might Also Like