Beauty

Scapă de punctele negre cu ajutorul benzilor Gerovital

decembrie 28, 2017

 Scapă de punctele negre

Punctele negre sunt un obstacol în calea unui ten fără imperfecțiuni. Chiar dacă nu sunt la fel de grave precum coșurile, trebuie și ele tratate.

După cum probabil ai observat, punctele negre nu provoacă durere sau disconfort însă, din punct de vedre estetic îți pot strica imaginea. De obicei, punctele negre se regăsesc în zona centrală a feței ( Zona T).

Aceste puncte inestetice apar în momentul când porii pielii sunt blocați din cauza excesului de sebum și a celulelor moarte. Este indicat să nu agresăm zona cu probleme, deoarece riscăm să învinețim zona și să ne alegem cu semne vizibile.

Cea mai cunoscută și ușoară metodă de a scăpa de aceste puncte inestetice sunt benzile de curățare. În prezent, eu folosesc benzile de curățare Gerovital. Eu le-am cumpărat din Dm și au costat 15 lei, dar am văzut că online sunt mai ieftine.

În primul rând, pentru a scăpa de imperfecțiunile feței este nevoie de răbdare și perseverență. Nu mai căutați pe internet leacuri minune care să vă scape de aceste probleme, deoarece nu există. Rezultatele vor apărea în timp, nu peste noapte. Dacă există produse care promit acest lucru, consider că sunt făcute doar pentru a vă lua banii.

Pentru a obține rezultate vizibile, benzile de curățare trebuie folosite doar pe tenul curățat în profunzime. Băile de aburi sunt ideale înainte de aplica benzile, deoarece după o baie de aburi de 10/15 minute, porii sunt deschiși iar punctele negre vor fi mai ușor de extras.

Înainte de a aplica benzile, umeziți bine zona unde doriți să extrageți punctele negre. Dacă zona nu este umezită bine, este posibil ca banda de pe suportul din plastic să nu se lipească corect. Timp de 15 minute cât trebuie să stați cu ea pe nas sau bărbie, puteți face un duș sau să aplicați o mască de păr. După ce se usucă, se înlătură ușor de capete.

Benzile de curățare Gerovital nu previn apariția punctelor negre, însă le pot îndepărta de pe suprafața pielii. Pentru a preveni excesul de sebum, este nevoie ca tenul să fie îngrijit corespunzător. Curățarea și demachierea tenului trebuie realizată zilnic.

cel.ro%20

You Might Also Like