Accesorii

Păstrarea bijuteriilor: sfaturi de depozitare și organizare

ianuarie 3, 2018

Păstrarea bijuteriilor

Bijuteriile sunt prietenele de nădejde ale oricărei femei. Ele reprezintă modalitatea perfectă prin care ne putem pune în valoare trăsăturile. Alese corect, aceste bijuterii pot schimba complet aspectul unei ținute.

Dar cum facem să le păstrăm intacte? Bijuteriile se deteriorează mult mai ușor dacă nu sunt depozitate și păstrate corespunzător.

Diminețile mele erau umbrite de cercei desperecheați, lănțișoare încurcate și brățări rătăcite . Pierdeam câteva secunde bune doar să îmi aduc aminte unde le-am lăsat cu o seară înainte. Cel mai mult mă enerva când mi se încurca lănțișorul, niciodată nu am avut răbdare să stau să-l descurc.

Bijuteriile sunt delicate și au o frumusețe deosebită, fapt pentru care am decis să le depozitez corespunzător. Cu cât le îngrijesc mai bine, cu atât mă pot bucura mai mult de ele.

Cel mai mult mă interesează să păstrez corespunzător bijuteriile de aur și argint. Defapt, majoritatea bijuteriilor mele sunt din aur și argint, am foarte puține din inox. Niciodată o bijuterie care a început să se înnegrească sau să ruginească nu va mai oferi acel aer de eleganță.

Consider că bijuteriile sunt acele accesorii în care merită să investim. Niciodată nu-și vor pierde valoarea. Totodată, o bijuterie poate avea o mare valoare sentimentală, mai ales dacă ți-a fost dăruită de către cineva drag.

Recent mi-am cumpărat din mall o cutie de bijuterii. Prețul a fost unul foarte accesibil, așadar nu am pierdut prea mult timp și am achiziționat-o. Aveam de ales într-o cutie de bijuterii din lemn și aceasta, dar bineînțeles că am ales-o pe cea cu catifea în interior. Catifeaua are rol de a proteja suprafața fină și delicată a bijuteriilor.

Designul este unul deosebit cu imprimeuri florale. Movul este o culoare rece, care sugerează luxul, bogăția și sofisticarea.

Cutia este prevăzută și cu cheie, astfel încât o puteți ține cât mai departe de ochii curioși. În poză închizătoarea poate părea că este deteriorată, dar vă asigur ca nu este. De când am cumpărat-o am lăsat lipită banda pe închizătoare, tocmai pentru a o proteja un timp mai îndelungat.

Cutia fiind compartimentată, pot păstra bijuteriile separat, astfel încât evit încurcarea sau zgârierea lor. Este foarte utilă și practică cutia, deoarece bijuteriile sunt depozitate într-un spațiu cu umiditate scăzută, departe de praf sau alți factori dăunători.

Cutia de bijuterii poate fi cumpărată și online, nu doar din magazinele fizice. Cu siguranță dacă veți da un search pe google veți găsi numeroase site-uri care vând și comercializează acest tip de produs. Eu am plătit pe cutia de bijuterii 100 de lei.

You Might Also Like