Accesorii

Cadouri deosebite pentru doamne!

iunie 8, 2021
idei de cadouri

În viața noastră există persoane deosebite care merită din partea noastră toată atenția. Poate fi chiar fiica sau soția, sora, mama, o colegă sau …chiar o prietenă! Deși astăzi există foarte multe magazine specializate care oferă o diversitate mare de cadouri pentru copii, doamne sau domni, câteva recomandări în plus în acest domeniu, după părerea noastră, nu prisosesc niciodată.

Idei de cadouri deosebite pentru doamne și domnișoare

Bijuteriile sunt apreciate întotdeauna de femei, în general. Fie că este vorba de un inel, o brățară sau un lănțișor, dacă sunt frumos realizate și de foarte bună calitate, ele reprezintă cadouri foarte îndrăgite și amintiri pentru perioade îndelungate de timp. Dacă provin și de la o persoană foarte dragă, atunci fiți convinși că vor fi păstrate cu drag mult timp.

Foarte multe magazine online au pregătit oferte extrem de avantajoase pentru genul acesta de cadouri. Spre exemplu, există magazine de bijuterii moderne online care oferă posibilitatea chiar de a personaliza bijuteria aleasă drept cadou pentru persoana sărbătorită. Bratari personalizate, lanțuri personalizate din argint sau aur pot fi astăzi cumpărate la prețuri foarte accesibile.

Bijuteriile pot fi personalizate cu imagini sau prin inscripționarea unui text ales chiar de dumneavoastră. Genul acesta de cadouri este foarte recomandat mai ales pentru persoanele tinere. Există multe modele de brățări și lănțișoare cu șnur care arată nemaipomenit de frumos. Pot fi confecționate din argint de bună calitate sau pot fi suflate în aur de 18K.

Astfel de bijuterii pot reprezenta cadouri minunate atât pentru femei cât și pentru bărbați, în egală măsură. Dacă solicitați oferta completă, o să descoperiți că astfel de cadouri pot fi realizate chiar și pentru cupluri.

Prețul pentru acest gen de cadouri nu este deloc mare!! Poate varia între 150-250 de lei. Textul și imaginile pe care le doriți inscripționate le alegeți dumneavoastră.

Cum se realizează inscripționarea unui lantisor personalizat?

Metoda de gravare a imaginii sau textului este pe bază de laser. Unele bijuterii dețin aparatură performantă pentru realizarea gravurilor. Rezultatul este o gravură rezistentă timp îndelungat cu un aspect deosebit!!

Dacă sunteți interesați de un astfel de cadou vă recomandăm să studiați în detaliu oferta magazinului online www.onixbox.ro .

Alte idei de cadouri deosebite

În România exista astăzi foarte mulți artiști de obiecte hand-made. Unii dintre ei realizează lucruri cu adevărat minunate. Cutii de lemn pentru bijuterii pictate manual sau antichitate, vase ceramice lucrate manual, rame foto, ceasuri, aranjamente pe bază de licheni, mobilier pictat manual, etc. Puteți să studiați inclusiv oferta de albume foto personalizate realizate manual. Sunt foarte multe modele disponibile care se pot personaliza în funcție de evenimentul sărbătorit.

O altă sugestie de cadou deosebit pentru o doamnă este un set de produse cosmetice naturale sau un parfum arăbesc foarte rafinat. Oferta magazinelor este foarte generoasă în acest domeniu. Multe magazine online de parfumuri de foarte bună calitate, au și campanii de discount-uri foarte avantajoase.

Oricare din aceste lucruri, împreună cu un superb buchet de flori de sezon, poate reprezenta o surpriză foarte plăcută pentru oricine îl va primi.

Vă dorim petrecere frumoasă!

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Irina iunie 8, 2021 at 5:25 pm

  Ce idei faine. Sunt niște cadouri deosebite.

 • Reply Raluca Brezniceanu iunie 8, 2021 at 7:25 pm

  Imi plac obiectele personalizate si apelez la ele pentru a face un cadou sa fie mai apreciat.

 • Reply Denisa iunie 8, 2021 at 9:38 pm

  Imi plac mult bijuteriile personalizate, tare faine sunt de cadou.

 • Reply Bratu Gabriela iunie 9, 2021 at 7:16 am

  cadourile personalizate sunt cele mai apreciate, o spun din experienta si celui care a daruit, si celui care a primit!

 • Reply Ana iunie 9, 2021 at 12:47 pm

  Am si eu un lantisor personalizat si sunt tare incantata de el.

 • Reply Pulbere de stele iunie 9, 2021 at 6:07 pm

  Cred ca un cadou personalizat este mereu o placere deosebita pentru cel cadorisit!

 • Reply Marin Mirela iunie 9, 2021 at 7:11 pm

  Ador obiectele personalizate iar bijuteiile sunt favorite.
  Îmi plac tare mult laegrile prezentate, și mă gândesc s-mi fac ă brățară cadou. 🙂

 • Reply Catalina Coman iunie 9, 2021 at 7:16 pm

  Ce idei frumoase de cadouri! O bijuterie personalizata sigur este o alegere minunata.

 • Reply Adriana Ivan iunie 9, 2021 at 7:39 pm

  Foarte inspirate sunt ideile tale de cadouri pentru doamne. Florile intregesc cadoul.

 • Reply Oana iunie 10, 2021 at 5:24 pm

  Ce frumos, foarte finut si insipirat cadou! Imi plac mult obiectele personalizate, de efect si mai ales iti ajung la suflet cu siguranta!

 • Reply Albu Steluta Georgiana iunie 10, 2021 at 7:42 pm

  Foarte frumos si finut acest gen de cadou. Si mie mi-ar fi pe plac unul!

 • Reply Rokolla iunie 11, 2021 at 9:20 pm

  Eu am luat pentru fetele mele bratari personalizate desi cred ca am sa-mi iau si eu una pentru ca arata prea frumos modelele de aici

 • Reply Ioana S. Pavel iunie 12, 2021 at 5:15 pm

  Și mie îmi plac mult accesoriile personalizate! Aș purta în fiecare zi.

 • Leave a Reply