Diverse

Cele mai raspandite mituri legate de munca intr-un studio de videochat din Bucuresti!

iunie 14, 2021
studio videochat Bucuresti

Daca vrei sa devii model intr-un studio videochat Bucuresti, cu siguranta si tu ai auzit o multime de lucruri despre aceasta activitate si despre fetele care sunt in industrie. E drept ca domeniul a ridicat multe intrebari de-a lungul timpului, insa asta nu inseamna ca lucrurile care s-au tot spus sunt si adevarate. Totusi, pentru a face diferenta dintre ce e adevar si ce e mit, iata care sunt lucrurile in care nu ar mai trebui sa crezi de azi inainte!

Munca intr-un studio de videochat din Bucuresti este ilegala – FALS

Industria divertismentului pentru adulti in Romania este un domeniu de activitate cat se poate de legal, conform legii Nr. 196/2003, fiind mai apoi completata de legea Nr. 496/2004. Modelele activeaza intr-un domeniu fiscal valid, iar studiourile care se respecta, asa cum este si www.studio20.ro, lucreaza doar cu tinere care au implinit varsta de 18 ani.

Activitatea fetelor este erotica si pornografica – FALS

Gurile rele au spus si inca afirma cu tarie faptul ca videochatul presupune doar show-uri erotice, bazate pe nuditate, fiind o activitate total imorala. De fapt, lucrurile nu stau chiar asa! Studio20, spre exemplu, le ofera tinerelor cu care lucreaza posibilitatea de a face videochat non-adult, care nu presupune nuditate. Acestea nu se dezbraca in fata camerei si se bazeaza doar pe talentul lor si pe aptitudinile dobandite la cursurile gratuite pentru a-i atrage pe admiratori.

studio videochat Bucuresti

Programul ocupa tot timpul – FALS

Nu trebuie sa dormi intr-un studio de videochat din Bucuresti, nu isi propune nimeni sa te tina „legata” acolo. Ba din contra! Studioul iti ofera sansa de a lucra in ture, in baza unui program flexibil, astfel incat sa decizi singura cum vrei sa iti faci orarul de lucru. Astfel, te vei putea concentra si pe activitatile din timpul liber, fara sa iti neglijezi studiile, programul de relaxare, familia sau prietenii.

Intr-un studio vin doar fete fara educatie – FALS

Daca te intrebi ce colege vei avea intr-un studio de videochat din Bucuresti, trebuie sa stii ca acestea sunt atat studente, cat si fete care au terminat facultati prestigioase si au lucrat in companii de renume sau multinationale. Astfel, modelele de la www.studio20.ro au experienta in diverse domenii de activitate, cunosc mai multe limbi straine si cele mai multe dintre ele au deja un plan de business pentru viitor. In niciun caz nu vei vorbi cu fete fara educatie, care nu stiu sa se prezinte in fata camerei sau sa poarte o conversatie cu oameni din toate colturile lumii.

Trebuie sa te descurci singura – FALS

Daca ai fi fost nevoita sa te descurci singura, nu ai mai fi lucrat intr-un studio de videochat din Bucuresti. Ori ideea este sa ai o echipa de suport, care sa iti ofere ajutor si sfaturi utile exact atunci cand ai nevoie. Mai mult, orice model are alaturi cel putin un trainer care ii explica tot ce trebuie sa stie despre acest domeniu de activitate si care sunt lucrurile pe care ar trebui sa le evite in timpul show-urilor private.

Dupa cum vezi, miturile sunt usor de raspandit, insa adevarul va iesi intotdeauna la suprafata mai devreme sau mai tarziu! Uita de „ce spune lumea” si vino sa descoperi ce inseamna sa iti iei viata in propriile maini si sa iti indeplinesti, pas cu pas, fiecare vis pe care il ai!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply