Diverse

Avantajele de care se bucura un model de videochat care lucreaza la Studio 20

ianuarie 4, 2018
model de videochat

Bine ai venit la Studio 20, cel mai mare studio de videochat din lume! Aici vei avea parte de castiguri fabuloase, bonusuri si conditii de lucru excelente. Acestea sunt doar cateva din avantajele de care se bucura un model de videochat care lucreaza la Studio 20!

Asadar, daca iti doresti sa lucrezi ca model de videochat intr-un mediu prietenos, cu oameni deschisi la minte si sa faci bani distrandu-te, studiourile noastre sunt locul ideal pentru a-ti atinge toate obiectivele financiare. Mai mult decat atat, vei avea ocazia sa-ti indeplinesti toate visele, devenind un model de videochat de top, cunoscut in toata lumea, daca iti doresti asta. Vei putea participa la festivaluri internationale si vei putea castiga numeroase premii. Modelele de videochat care lucreaza la Studio 20 au primit nenumarate titluri: “Best Model”, “Best Emerging Model”, “Best Smile”, Best Non-Adult Model”, “Best Fetish Model”, “Best Entertainer” etc.

Vei avea parte de faima si vei fi tratata ca un adevarat VIP, iti vei permite vacante scumpe, masini de lux si chiar o casa, toate acestea in timp record, daca vei da dovada de implicare si perseverenta. La Studio 20 te poti bucura de castiguri fabuloase, de pana la 25.000$ pe luna!

Investim in tine, excelam impreuna! Devino un model de videochat de top in cadrul Studio 20!

Toate studiourile noastre ofera modelelor de videochat conditii de lucru extraordinare, ce intrec orice asteptari:
– spatii luxoase in locatii exclusiviste;
– camere tematice echipate cu tehnologie de ultima generatie;
– site-uri partenere cu trafic urias pentru a asigura cat mai multi membri online;
– cursuri individuale de limba engleza, lectii de cultura generala;
– suport de specialitate;
– make-up profesional si tinute unice;
– campanii de promovare etc.

Te sustinem pentru a deveni un model de videochat de top, in cadrul studiourilor noastre! Experienta in domeniu nu este obligatorie, deoarece trainerii nostri te vor invata tot ce trebuie sa stii pentru a deveni un model de videochat de succes: cum sa te machiezi, cum sa te imbraci si cum sa te comporti pentru a face o impresie cat mai buna fanilor de pe Internet si a-ti indeplini astfel toate obiectivele financiare.

n plus, un alt avantaj major de care se bucura un model de videochat care lucreaza la Studio 20 este sustinerea financiara pe care o oferim debutantelor. In cazul in care ai nevoie, te vom ajuta cu bani pentru a-ti completa garderoba sau trusa de make-up, pe care nu va mai trebui sa le achiti daca ramai in echipa noastra minim 3 luni. Mai mult, dupa 6 luni de activitate in cadrul companiei, modelele de videochat pot solicita credite fara dobanda direct de la Studio 20!

Bucura-te de beneficiile meseriei de model videochat, lucrand intr-un studio legal si renumit!

Studio 20 ofera tuturor modelelor de videochat, obligatoriu majore, contract de artist-interpret, pe care acestea il semneaza in dublu exemplar inca din prima lor zi de activitate. Alegand sa devii model de videochat in cadrul Studio 20, vei beneficia de venituri sigure, impozitate conform normelor in vigoare, cu acte in regula. Mai mult decat atat, la fiecare doua saptamani, atunci cand se realizeaza plata, vei primi un act aditional pentru evidenta taxelor si impozitelor catre stat si pentru inregistrarea sumei finale pe care o vei primi in calitate de model videochat angajat la Studio 20.

Fii un model de videochat de succes si bucura-te de venituri fabuloase + numeroase bonusuri!

Fa performanta ca model de videochat, depaseste comisionul standard de 50% pe care ti-l oferim si beneficiaza de un comision cumulativ de pana la 65% din castiguri (cu exceptia primelor doua bonusuri, care nu se pot cumula), astfel:
– bonus 2% daca activezi online peste 90 de ore in acea perioada;
– bonus 5% daca lucrezi peste 100 de ore in acea perioada;
– bonus 5% daca venitul depaseste 10.000$ in acea perioada;
– bonus 5% daca ramai in echipa de modele videochat Studio 20 timp de 12 luni complete.

Depinde numai de tine cat de mult vei ajunge sa castigi! Tot ce ne dorim de la modelele de videochat care aleg Studio 20 este seriozitate, implicare 100%, perseverenta si o atitudine pozitiva. Din partea noastra ai tot sprijinul necesar si chiar mai mult de-atat. Astfel, daca vrei sa castigi pana la 25.000$ lunar, profita de avantajele oferite de Studio 20 si contacteaza-ne pentru a deveni un model de videochat de top! Scrie-ne pe adresa jobs@studio20.ro sau ne poti suna la unul din numerele: 0724.777.757 / 0748.777.757.

You Might Also Like