Diverse

Am învățat să gătesc ciorbă de burtă, după rețeta lui AdyGio

noiembrie 15, 2018

Ciorbă de burtă

De când m-am căsătorit, gătitul a devenit una dintre activitățile mele preferate. Chiar dacă pentru unii faptul că trebuie să gătească zilnic poate fi o povoară, în cazul meu nu este deloc așa. Datorită gătitului, am avut ocazia să experimentez noi preparare, să inventez și să decorez farfuria cât mai frumos.

Din nefericire pentru mine, părinții mei au divorțat când eram eu mică, iar eu am decis să rămân cu tata. Timpul a trecut, eu am crescut, dar aveam o mare problemă, nu știam să gătesc, asta până când am descoperit că pot învăța să gătesc cu ajutorul internetului.

Cu un simplu search pe google, am găsit numeroase site-uri cu rețete de mâncare. După lungi căutări, site-ul care mi-a atras atenția cel mai mult a fost Adygio.com.

De ce? Simplu, doamna care deține blogul, are și un canal de youtube, pe care postează constant noi rețete de mâncare. Modul în care prezintă rețeta este unul complex, pe înțelesul tuturor. Este foarte util și practic blogul doamnei, are numeroase articole cu preparate, care mai de care mai gustoase și arătoase, dar faptul că deține și un canal de youtube, este un mare plus.

Trebuie să recunosc, prima oară când am gătit ciorbă de burtă, aveam ceva mai multe emoții. Dacă nu eram împinsă de la spate de către soțul meu să prepar această mâncare, nu cred că o făceam vreodată. Trebuie să menționez că el este mare fan ciorbă de burtă.

Inițial aveam impresia că este foarte complicat să gătești ciorbă de burtă, dar nu a fost deloc așa. Pe blogul AdyGio am descoperit un articol cu ciorbă de burtă rețetă simplă.

Ciorbă de burtă ardelenească cu smântână a fost un preparat căruia a trebuit să-i aloc câteva ore bune pentru a o găti, dar cu ajutorul de nădejde oferit din partea doamnei Adriana Georgeta, totul a decurs mult mai ușor de cât mă așteptăm.

Prin intermediul videoclipului, am putut descoperi exact care sunt pașii ce trebuie urmați și cum ar trebuie să arate și ciorba mea de burtă. Faptul că am putut vizionat videoclipul înainte să mă pun să gătesc, m-a ajutat enorm de mult. Din când în când, mă mai uităm peste videoclip pentru a mă asigura că nu fac nimic greșit.

Pentru prima încercare pot spune că mi-a ieșit foarte bine, sincer, nici nu mă așteptăm să fie așa de gustoasă, însă rezultatul final a fost unul peste așteptările mele.

Pentru a descoperi rețeta vă invit să accesați blogul Adygio.com, aici veți găsi numeroase rețete de mâncare, cu un grad de dificultate scăzut. Trebuie să recunosc, deja am pus ochii pe câteva rețete de prăjituri, pe care vreau să le prepar cu ocazia Sfintelor Sărbători de Crăciun.

Din punctul meu de vedere, modul în care aranjăm mâncare în farfurie contează foarte mult. Avem ocazia să ne lăsăm imaginația să zboare, să fim cât mai creative și să creăm farfurii aspectuoase și gustoase. Totodată, dacă punem suflet când gătim, mâncarea este mult mai gustoasă.

Sursă foto – Adygio.com

Voi cum ați învățat să gătiți?

You Might Also Like

6 Comments

 • Avatar
  Reply Daiana noiembrie 19, 2018 at 5:16 pm

  Mama iubește ciorbita asta. De fiecare data când are ocazia o face cu atât de mult drag. Din păcate de mine nu s a prins gustul. :))

  • Avatar
   Reply Camelia noiembrie 20, 2018 at 10:59 am

   Sunt și eu în exact aceeași situație! :))

 • Avatar
  Reply Dream big little girl noiembrie 19, 2018 at 8:30 pm

  Nu gatesc ciorba de burta pentru ca nu imi place desi toti cunoscutii mei o lauda🤷🏻‍♀️

 • Avatar
  Reply coco noiembrie 20, 2018 at 8:58 am

  ciorba de burta este printre preferatele mele, numai cunoscatorii stiu sa o aprecieze… sau dupa petreceri 🙂

 • Avatar
  Reply Camelia noiembrie 20, 2018 at 11:01 am

  Fără supărare, dar eu voi rămâne la supița mea de pui și la ciorbița de legume, căci, dragul de burtă se pare că nu se lipește și de mine asemenea părinților mei! :))

 • Avatar
  Reply Catalina Coman noiembrie 21, 2018 at 11:02 pm

  Ciorba de burta e preferata sotului meu. Cred ca ar fi mai mult decat incantat sa invat sa o fac.
  Si eu ador sa gatesc si sa fac tot felul de combinatii. 😀

 • Leave a Reply