Rimel maybelline Lash Sensational pareri

Am testat mascara pentru volum și alungire Maybelline Sky High

Maybelline Sky High Mascara Păreri

Dacă sunteți un fan al celor mai noi produse de make up,  este posibil să fi observat recenziile pozitive la Maybelline Sky High mascara pe toate rețelele sociale. Este greu să-ți amintești o mascara care s-a bucurat de o imensă popularitate la fel ca Sky High. Această mascara a fost sold-out pentru mult timp. Însă, acum a venit momentul să o testez și eu.

De la Notino am găsit să cumpăr cea mai populară mascara la ora actuală.

Ce mi-a plăcut la mascara Maybelline Sky High în timpul testării:

Rimel maybelline notino

✔ Are o perie flexibilă și subțire

Peria de la mascara Sky High de la Maybelline este super flexibilă și are dinți separați, definiți, ceea ce face procesul de aplicare cu adevărat simplu. Alunecă cu ușurință pe gene și este fain că poți aplica mascara și pe genele minuscule, greu accesibile din colțurile interioare și exterioare ale ochilor.

✔ Este accesibilă

În comparație cu multe rimeluri de pe piață, Sky High de la Maybelline are un preț accesibil. La momentul actual, Notino oferă o reducere de 17% iar mascara costă doar 51 de lei.

Dacă folosești mascara zilnic, tubul ar trebui să te țină aproximativ trei luni. Eu zic că este un raport calitate-preț foarte bun!

✔ Chiar oferă volum şi alungire genelor

Am aplicat două straturi de Lash Sensational Sky High pe genele mele și mi-a plăcut rezultatul. Instantaneu, genele mele au părut mai lungi, mai voluminoase și bine definite. Mascara s-a așezat frumos pe genele mele și nu s-a făcut bobițe. Îmi place un aspect elegant și neted al genelor, iar Sky High a oferit exact asta.

După cum se poate observa și în poză, eu am genele mici și drepte și doar un rimel bun mă ajută să obțin volum și alungire.

✔ Durează ore întregi

La început poate părea puțin ciudat faptul că mascara are formula umedă, dar odată ce s-a uscat pe gene, nu se mai mișcă. Pe parcursul zilei am observat că mascara nu curge deloc, lucru care m-a impresionat cel mai mult. Nimic nu este mai dezamăgitor decât o mascara care se topește de pe gene în mijlocul zilei.

✔ Este ușor de îndepărtat

Nu trebuie să-mi agresez genele pentru a îndepărta mascara Sky High de la Maybelline la sfârșitul zilei. Formula este ușoară așa că tot ce am nevoie este de apă sau un demachiant de ochi pentru a dizolva mascara de pe gene în câteva secunde. Pentru un plus de confort, folosesc dischete demachiante din bumbac.

Da, ai citit bine! Mascara Lash Sensational Sky High poate fi îndepărtată de pe gene doar cu apă!

Tu ai încercat mascara pentru volum și alungire Maybelline Sky High? Ce părere ai despre ea? 

notino.ro

14 thoughts on “Am testat mascara pentru volum și alungire Maybelline Sky High

  1. Marin Mirela says:

    Am avut o mascara de la Maybelline care mi-a plăcut tare mult. Cu siguranță asta este și mai bună șin câte am citit în articolul tău. Tocmai am observat că aș avea nevoie de o mascara nouă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *