Diet&Health

Apidava are grijă de sănătatea ta

septembrie 23, 2018
produse apicole Apidava

Sănătatea înainte de toate! Este foarte important să adoptăm un stil de viață sănătos când suntem tineri și-n putere, nu doar când încep să apară probleme de sănătate. Încet, încet alimentele și ingredientele naturale încep să câștige teren în fața alimentelor nocive pentru organism.

Apidava comercializează cea mai bună miere pe care am încercat-o vreodată. Dacă într-un articol anterior v-am spus cât de mult îmi place miere de mană, astăzi vreau să vă vorbesc puțin despre mierea de salcâm, creată special pentru copii.

Mierea de salcâm este ideală pentru copii deoarece le oferă aportul necesar de energie pentru a face față cu brio la școală. În plus, este un mod distractiv de a se relaxa după școală, cu câteva creioane și un pic de inspirație îl pot picta pe Ursulețul Martinică.

Martinică-i bucuros

Că a găsit un borcănel

Înauntru era miere

Ce încântare, ce plăcere

Ursuleț – MIERE DE SALCÂM

Beneficii:

 – conține un nivel scăzut de zahăr

 – ideal pentru persoanele care suferă de diabet

 – curăță ficatul

 – reglează tranzitul intestinal

 – antiinflamator pentru sistemul respirator

 – imunitate echilibrată

 – excelent îndulcitor pentru ceai

Cine a zis că dulciurile nu pot fi sănătoase și gustoase nu le-a încercat pe cele de la Apidava. Pentru mine aceste caramele reprezintă gustul copilăriei. Îmi aduc aminte cu drag de vremea când eram acasă la tata și împărțeam dulciurile cu sora mea.  Caramele cu Polen 250g

Caramele cu polen sunt singurele pe care le pot mânca deoarece sunt foarte moi, au un gust delicios și nu se lipsesc de măsele, lucru foarte important.

Ingrediente: zahăr, smântână, lapte, sirop de glucoză, lapte praf degresat, polen 5%,  arome.

Chiar dacă este un produs apicol sănătos este foarte important să mâncăm cu moderație. Bineînțeles că dacă mănânci toată punga de caramele odată nu va fi deloc benefic pentru organismul tău. 2/3 bucăți de caramele pe zi consider că sunt suficiente pentru a ne satisface pofta de dulce.

You Might Also Like

2 Comments

 • Avatar
  Reply Alina Stroia septembrie 25, 2018 at 6:07 am

  Mierea este alimentul meu preferat iar pentru ca am apicultori in familie, mereu am gustat-o proaspata si sanatoasa :D. Dar ideea de a incerca si acest produs nu este rea

 • Avatar
  Reply Georgiana septembrie 25, 2018 at 10:05 am

  Nu ma dau in vamt dupa miere, dar incerc pe cat posibil sa o introduc in alimentatie. Super utile informatiile din acest articol! Multumesc!

 • Leave a Reply