Cele mai bune creme hidratante

Avène Cold Cream – Îngrijirea pielii uscate pe timpul iernii

Cele mai bune creme hidratante pentru iarnă

Pielea mea se schimbă în timpul iernii — dintr-o piele hidratată, cu aspect luminos, se transformă într-o piele ternă și mai uscată. Este neplăcut, într-adevăr. Dar, în loc să-mi pară rău pentru mine, am decis să iau măsuri.

Așadar, am înlocuit produsele obișnuite de îngrijire a pielii cu unele mai hidratante, care calmează pielea agresată de vremea rea.

Mai jos, găsiți produsele mele preferate din gama Cold Cream.

Cold Cream – cremă de față pentru ten uscat și sensibil

Când anotimpurile se schimbă, se schimbă și rutina mea de îngrijire a pielii. Crema care îmi face fața mai frumoasă în zilele caniculare ale verii, acum nu este suficientă pentru a contracara uscăciunea cauzată de aerul uscat de iarnă.

De când a început iarna am inclus în rutina mea o cremă de față pentru ten uscat și sensibil. Este vorba despre Avene Cold Cream.

Am cumpărat această crema pentru față de la Notino deoarece m-au convins ingredientele din compoziție.

ceară de albine – protejează pielea de influențele agresive externe

apă termală – combate iritația, liniștește și înmoaie pielea

Crema tratează pielea uscată cu o doză fulgerătoare de hidratare. Totodată, protejează tenul de influențele agresive externe și mentine echilibrul natural si elasticitatea.

Avène Cold Cream

Avène Cold Cream – cremă de mâini pentru pielea uscată

Iarna, pielea mânilor își pierde strălucirea și umiditatea naturală și poate reține doar mai puțină apă, făcând-o mai predispusă la uscăciune și crăpare. Prin urmare, este foarte important să folosim produse care vor reține umiditatea în piele.

În sezonul rece am ales să folosesc crema de mâini de la Avène deoarece conține apă termală, un ingredient binecunoscut pentru proprietățile sale.

Folosirea cremei de mâini în fiecare zi îmi menține pielea sănătoasă, ceea ce înseamnă cuticule mai frumoase și mai moi. Utilizarea cremei de mâini îmi menține, de asemenea, cheratina de pe unghii puternică, ceea ce duce la unghii mai lungi și mai sănătoase.

Avène Cold Cream

Vremea de afară poate fi înfricoșătoare, dar pielea ta nu trebuie să fie. Ferește-te de uscăciunea și deshidratarea pielii în sezonul rece cu aceste creme hidratante și eficiente.

Avène Cold Cream

Sfaturi pentru îngrijirea pielii uscate pe timpul iernii

Aceste sfaturi te vor ajuta să previi rezultatul inestetic și incomod al pielii și să o menții sănătoasă și fericită în lunile de iarnă.

1. Bea apă

Când este frig afară, uităm deseori să bem suficientă apă pe tot parcursul zilei. Răsfățarea cu ceaiuri calde este o modalitate minunată de a ne menține hidratați iarna.

2. Fără dușuri fierbinți

Este tentant să ajungi acasă și să faci o baie lungă și fierbinte când afară este frig. Cu toate acestea, băile fierbinți și lungi nu sunt deloc benefice pielii. Apa excesiv de fierbinte te va deshidrata și va elimina acele uleiuri necesare din organism.

Dacă ieși de la duș și pielea ta este iritant de roșie, este un semn că ai exagerat.

3. Exfoliază pielea

Poate fi ultimul lucru la care să te gândești atunci când ai pielea uscată, care provoacă mâncărimi, dar exfolierea pielii în timpul iernii are beneficii. Nu numai că va îndepărta celulele uscate, moarte ale pielii, dar te ajută și să regenerezi altele noi.

4. Foloseste SPF iarna

Când vine iarna, s-ar putea să simți că nu ai nevoie să te protejezi de soare, deoarece acesta iese rar, iar temperaturile reci te pot face să simți că nu ești expusă la razele dăunătoare pielii.

Dar chiar și iarna, când zilele sunt scurte și soarele se ascunde deseori în spatele norilor, razele UV îți pot afecta pielea.

5. Protejează-te de frig

Eșarfa și mănușile sunt esențiale pentru a-ți proteja mâinile și pielea delicată de pe gât.

Tu cum ai grijă de pielea ta în sezonul rece?

13 thoughts on “Avène Cold Cream – Îngrijirea pielii uscate pe timpul iernii

  1. Dana says:

    Ooo, daa, iarna, pielea mea suferă mult. Hidratez cât de mult, altfel nu se poate. Trebuie sa îmi iau Avene cold cream, cu siguranță sunt tare bune!

  2. Ruxandra says:

    Am foarte mare grijă de pielea mea, mai ales în sezonul rece. Pielea de pe mâini este destul de sensibilă și mereu am câte o cremă după mine. Variantele pe bază de plante îmi merg cel mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *