Bijuteriile din Aur Roz. Ghid practic

Îți plac bijuteriile din aur roz și nu știi cum să le alegi sau pur și simplu ai vrea sa încerci aceasta nuanță de aur, dar nu știi dacă ți se potrivește? Citește mai jos ghidul nostru practic cu Avantaje și Dezavantaje, înainte să iei decizia de cumpărare.

Bijuterii Aur Roz. Ghid practic:

  • Când să îți cumperi o bijuterie din aur roz?
  • Când să nu alegi aurul roz?
  • Spre ce bijuterii din aur roz să te îndrepți?

Când vine vorba despre bijuterii – cadou, nu îți recomandăm să alegi aurul roz decât dacă știi că e o nuanță care îi place viitoarei posesoare. Pe cât de delicat și de feminin este aurul roz, pe atât de pretențios este la purtare. În funcție de nuanța pielii și de stilul femeii respective, aurul roz poate să arate WOW sau dimpotrivă să fie o alegere complet neinspirată.

Dacă totuși nu știi care sunt preferințele femeii care poartă bijuteria aleasă de tine, îți recomandăm să mergi pe un gift card cu valoare predefinită. În felul acesta o lași pe ea să își aleagă cadoul și tu ești sigur(ă) că o să-i placă.

Revenind la bijuteriile din aur roz, hai să vedem care sunt informațiile esențiale pe care să le cunoști înainte de achiziție.

Ai citit probabil despre tonurile pielii care însumează acele caracteristici biologice, specifice fiecărei persoane: concentrația de melanină din organism și reacțiile de pigmentare ale pielii la expunerea la soare. Tonul pielii este diferit de culoarea pielii, adică de culoarea stratului superficial al pielii care bineînțeles se modifică în funcție de sezon: mai închis vara, după bronz / mai deschis iarna.

Așadar tonul pielii este suma unor caracteristici biologice care nu se schimbă de la sezon la sezon și care se grupează în ton cald, rece și neutru. Tonul se poate determina fie în funcție de nuanța venelor de la încheietura mâinii, fie în funcție de reacția pielii tale la expunerea la soare.

Noi alegem ultima variantă pentru că este și cea mai simplă: dacă te bronzezi uniform, fără să te roșești puternic, dar în restul timpului ai pielea deschisă la culoare, atunci tonul tău este unul neutru. Este cel mai răspândit în Europa Continentală și merge bine cu bijuteriile din aur roz.

Cum mai poți să testezi? În funcție de culorile care îți vin bine. Dacă te prind atât nuanțele pastel, cât și culorile intense, tari, atunci clar ai un ton neutru.

  • Când să nu alegi aurul roz?

Ne întoarcem la clasificarea de mai sus. Tonurile calde și reci nu se împacă prea bine cu bijuteriile din aur roz.

Tonurile reci sunt specifice unei pieli foarte albe, care se roșește imediat la soare.

De ce nu ți se potrivesc bijuteriile din aur roz în această situație? Pentru că sunt prea apropiate de nuanța pielii tale și aproape că nu se văd. Gândește-te că lobul urechii tale are o nuanță rozalie de la natură și, dacă porți o pereche de cercei din aur roz, aceștia se vor estompa complet.

Dacă totuși vrei sa porți cercei din aur roz, deși ai pielea deschisă la culoare, atunci îți recomandăm cerceii din aur roz cu pietre prețioase colorate: safire, rubine sau diamante negre ca să existe un contrast.

Dacă vrei să porți coliere din aur roz, atunci alege modele cu pandantive pline și compacte. Cu alte cuvinte să nu aibă decupaje prin care să ți se vadă pielea pentru că, din nou, efectul bijuteriei se va pierde complet.

Tonurile calde sunt specific femeilor cu pielea măslinie, din țările mediteraneene.

De ce nu ți se potrivesc bijuteriile din aur roz dacă te încadrezi în această tipologie?

Deși pare că femeilor cu pielea închisă la culoare le vine bine orice, realitatea este că nuanțele pastel și delicate arată ciudat în această combinație.

Dacă ai tonul cald, atunci te prind culorile tari, iar când vine vorba despre aur în mod cert aurul galben este cel care ți s-ar potrivi cel mai bine.

Colierele din aur galben purtate în straturi, tip layers, dau cel mai bine pe o piele bronzată sau închisă la culoare.

  • Spre ce bijuterii din aur roz să te îndrepți?

Acum că am stabilit când să alegi bijuteriile din aur roz și când să stai departe de această nuanță, hai să vedem cum te-ar putea pune cel mai bine în valoare.

Noi credem că bijuteriile din partea superioară a corpului sunt cele mai potrivite în combinația de aur roz, cu alte cuvinte cerceii din aur roz și colierele din aur roz.

Ce cercei din aur roz îți recomandăm?

Dacă vrei să te bucuri în fiecare zi de cerceii tăi și nu doar la evenimente speciale, atunci nu alege cerceii lungi. Îți recomandăm cerceii din aur roz micuți, pe lobul urechii. Alege cercei practici, ușori și cu o dimensiune potrivită în funcție de conformația urechii tale.

De regulă cele mai comandate dimensiuni de cercei sunt de 8-9 mm înălțime, în așa fel încât cercelul să nu se ducă prea mult în sus, pe cartilajul urechii.

Un alt aspect de care să ții cont: alege cercei cu forme care să nu agațe, fără elemente în relief care ți s-ar putea încurca în păr.

Ce coliere din aur roz îți recomandăm?

Colierele la baza gâtului din aur roz sunt cele mai frumoase pentru că se așază chiar sub claviculă și, în consecință se văd indiferent de cum e bluza sau cămașa pe care o porți.

Dacă nu suporți coliere la baza gâtului, atunci îți recomandăm colierele din aur roz cu lungime standard de 45 cm și cu pandantivul prins în partea de sus. Se așază pe bust, deasupra liniei decolteului și arată bine mai ales vara, când porți rochii / bluze care îți lasă la vedere zona gâtului.

Sperăm că te-a ajutat articolul nostru și că vei lua cea mai bună decizie pentru tine. O bijuterie din aur roz este o bijuterie pe care o ai toată viața și ne dorim să o porți cu drag! Suntem aici oricând ai nevoie de noi! @iona_jewelry #makegoldcoolagain #qualitynotquantity

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *