hoteluri în Paris

Cât costă o noapte de cazare în Paris centru?

Weekend de vara la Paris

Deși Paris se află în topul celor mai scumpe orașe din Europa, este unul dintre cele mai apreciate destinații turistice din lume, motiv pentru care, în fiecare an, mii de turiști din toate colțurile vin să viziteze „Orașul Iubirii”.

Mi-am dorit de foarte mult timp să vizitez și eu Parisul și într-un final visul meu s-a îndeplinit. Fiind pentru prima oară în Paris nu am știut exact ce cazare este mai frumoasă și ieftină. Știam doar ca vreau sa caut un hotel în centru.

Pe Booking am gasit o mulțime de hoteluri în Paris, care de care mai frumoase, dar și scumpe. Recenziile oferite de clienți m-au ajutat să gasesc cazarea potrivita pentru nevoile și bugetul meu. Există hoteluri în Paris foarte scumpe, dar și mai accesibile.

Hotelul unde am stat pentru un weekend de vară la Paris se numeste Lucien și are nota de 8,2 pe Booking. Acceptabil aș zice eu. Pentru o noapte de cazare am plătit suma de 196 de euro, plus 2.26 taxă de sejur. În total, pentru 3 nopți am plătit 594.78 de euro.

Având în vedere că am vizitat Parisul în plin sezon turistic și cazarea se află în centru, eu zic că prețul a fost acceptabil. Cu siguranță sunt cazări și mai ieftine, dar probabil nu în centrul Parisului.

weekend de vară la Paris

Cazare Paris Centru

Hotelul Lucien este situat în centrul orașului Paris, lângă Grand Boulevard, la câțiva pași de Muzeul Luvru și Centrul Pompidou. Zona înconjurătoare este plină de magazine, baruri, restaurante și teatre. Datorită locației sale centrale, oaspeții hotelului pot vizita ușor Parisul, pe jos sau cu metroul.

Ce mi-a plăcut la hotel Lucien:

 • Locație centrală
 • Personal amabil
 • Cameră curată
 • Zona liniștită
 • Mic dejun oferit gratis (conținea cafea, suc, ceai și croasante)

Ce nu mi-a plăcut la hotelul Lucien:

Apa caldă era oferită cu porția. Trebuia să zic mereu la recepție ca nu am apă caldă. Nu știu dacă doar eu pățeam așa pentru că, camera unde stăteam se afla la mansardă, sau și ceilalți oaspeți aflați la parter.

Într-una din zile, camerista a intrat în cameră să facă curat și la plecare a lăsat ușa deschisă, fără să o închidă cu cheia și fără să o închidă măcar bine. În cameră nu se afla nici un seif iar eu aveam toate bunurile personale în cameră. Norocul meu că nu mi-a dispărut nimic! Orice turist putea să intre în camera mea.

Tu ai vizitat Parisul? La ce hotel te-ai cazat?

4 thoughts on “Cât costă o noapte de cazare în Paris centru?

 1. Maria says:

  Buna! Frumoasa cazare ati gasit. Noi am fost prin 2018, ca parte din luna de miere si am stat 7 nopti la un hotel de 2-3 stele de la periferie, a fost 577 euro. A fost ok, ne-am deplasat cu metroul pana in centru, am vizitat obiectivele principale … a fost frumos, Numai bine!

 2. Mirela Marin says:

  Deși mai am informații despre cazare în Paris, articolul cu informațiile oferite de tine îmi sunt foarte utile.
  Scump, scump, dar vorba aia: măcar o dată în viață merită să ajungi.
  Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *