Diverse

Boxa nu poate sa lipseasca de la nicio petrecere!

martie 5, 2020
gadget-uri portabile

Boxele cu bluetooth nu mai sunt o noutate pentru nimeni, insa au devenit o necesitate. O boxa portabila se dovedeste a fi extrem de utila mai ales cand pleci cu prietenii la munte si doresti sa redai la volum mare muzica care te face sa te simti bine. La fel de importanta poate fi o boxa portabila intr-o camera de camin la facultate, astfel petrecerile pot capata brusc o importanta mai mare. 

Pe internet gasim o multime de gadget-uri portabile precum boxa bluetooth, iar preturile sunt facute pentru toti si pentru toate buzunarele. Prima etapa in alegerea celei mai bune boxe Bluetooth este sa decideti exact pentru ce doriti sa o utilizati. Unele boxe pot fi utilizate in casa – altele pot fi pentru exterior sau pot deveni un difuzor portabil pentru weekend-urile in care mergeti la camping.

Inainte de a putea decide cu privire la cel mai bun difuzor, este necesar sa determinati scopul acestuia. Exista mai multe criterii de luat in considerare atunci cand cumparati un difuzor Bluetooth:

Durata de viata a bateriei: este un factor cheie de luat in considerare. Nu doriti sa reincarcati difuzorul la fiecare ora. Difuzoarele mici tind sa aiba baterii mai mici si nu dureaza atat de mult, dar unele dintre cele mai mari pot sa functioneze chiar si 24 de ore!

Perioada de functionare tipica poate fi de patru pana la zece ore si aceste intervale, de obicei, vor fi specificate ca durata medie de viata a bateriei. Motivul pentru aceasta este ca, cu cat vor avea difuzorul mai puternic, cu atat boxele vor folosi mai mult curent si bateria nu va rezista mult timp inainte de a avea nevoie de reincarcare.

Totusi, cand cumparati difuzorul Bluetooth, asigurati-va ca durata de viata a bateriei este suficient de lunga pentru ceea ce aveti nevoie. Amintiti-va, de asemenea, ca bateriile Li-ion utilizate nu le place sa fie descarcate complet, asa ca incarcati-le inainte de a utiliza difuzorul si nu il lasati descarcat.

Calitate audio: este placut sa ai un difuzor Bluetooth care sa sune bine. Adesea, ele dau specificatii pentru denaturarea armonica totala si sub 1% este un obiectiv bun. Cu cat este mai mic, cu atat mai bine. De asemenea, raspunsul la frecventa este foarte important. Unele difuzoarea redau sunetul mai bine decat altele, iar acest lucru este adesea rezultatul unui raspuns de frecventa mult mai bun.

Cifrele includ frecventele de sus si de jos care se aud inainte ca raspunsul sa se deruleze. S-ar putea vedea cifre de la 100 Hz la 20 kHz. Punctul de 100 Hz este frecventa joasa si 20 kHz frecventa superioara. Deoarece majoritatea dintre noi nu pot auzi pana la 20 kHz, mai ales cand imbatranim, frecventa maxima nu este la fel de importanta. Punctul de frecventa joasa indica nivelul de bass la care ne-am putea astepta – cu cat este mai mic cu atat mai bine.

 Boxa portabila joaca un rol foarte important in viata persoanelor pasionate de muzica. Acest dispozitiv le permite sa isi asculte muzica preferata oriunde si oricand!

 

You Might Also Like

11 Comments

 • Avatar
  Reply Luca Raluca martie 5, 2020 at 10:18 am

  Ai mare dreptate! Chiar se schimba atmosfera si petrecerea prinde viata. Sa ai o primavara frumoasa si insorita!

 • Avatar
  Reply Gratiela Vlad martie 5, 2020 at 1:13 pm

  Noi avem boxa bluetooth inclusiv pe becurile din casa :)) inclusiv la baie. Deci, da! Muzica e peste tot, nu doar la petreceri!

 • Avatar
  Reply Georgiana Sabina martie 5, 2020 at 3:09 pm

  Am si eu o boxa portabila, defapt cred ca am chiar doua, dar nu prea le am folosit.

 • Avatar
  Reply Pulbere de stele martie 5, 2020 at 6:23 pm

  Cautam o recomandare de boxa, am nevoie la liceu si nu stiam ce sa fie. Multumesc!

 • Avatar
  Reply Albu Steluta Georgiana martie 5, 2020 at 7:52 pm

  Mare dreptate ai! Si noi avem una si o folosim ori de cate ori avem chef de distractie alaturi de prieteni!

 • Avatar
  Reply Raluca Brezniceanu martie 5, 2020 at 7:53 pm

  Tot drumul (dus si intors) pana la Untold, adica 10 ore de mers cu trenul, am observat cat de rezistente, cati decibeli produc si cat timp pot functiona fara pauza.

 • Avatar
  Reply Lucia Mihaela Curea martie 5, 2020 at 8:22 pm

  Exista pe piata o multime de boxe portabile sub diverse forme, o adevarata placere sa le iei cu tine.

 • Avatar
  Reply Mihaela martie 6, 2020 at 6:54 am

  Am castigat si eu o boxa portabila la un concurs si abia astept sa ajunga pentru ca, chiar am nevoie de una.

 • Avatar
  Reply carmen alexa martie 6, 2020 at 3:41 pm

  Clar nu lipseste din casa. La petrecere este un must have 🙂

 • Avatar
  Reply Gabriela Alexandra Andrei martie 7, 2020 at 8:16 am

  Asa este! Și noi avem una și o folosim la toate aniversările!

 • Avatar
  Reply Elena martie 9, 2020 at 8:52 am

  Fara muzica nu e petrecere. Foarte adevarata recomandarea ta.

 • Leave a Reply