Beauty

Buze moi și catifelate în doar câțiva pași!

iulie 13, 2017

Balsamul de buze Baby Lips – Maybelline

Pentru a avea buze moi și catifelate trebuie să le acorzi câteva minute pentru a le îngriji și pentru a le hidrata. Când îți demachiezi seara tenul, nu uita și de buze.

  • Folosește balsamul de buze atât în timpul zilei cât și noaptea

Dacă îți dorești să ai buze moi și catifelate aplică un strat de balsam de buze, atât în timpul zilei cât și noaptea. Balsamul de buze Baby Lips de la Maybelline are grijă de buzele tale, oferindu-le hidratarea de care are nevoie. Nuanța balsamului meu este 24 Vanilla Cupcake, formula este cremoasă iar aroma este una delicioasă, parcă îți vine să-l mănânci. Produsul se aplică ușor pe buze iar efectul de hidratare se menține în jur de 5/6 ore pe buze.

Balsamul colorează buzele într-un mod discret, dar plăcut.

  •  Exfoliază-ți buzele cel puțin o dată pe săptămână

Exfolierea este un pas important în ritualul de îngrijire a buzelor. Amestecă o linguriță de miere de albine cu puțin zahăr, aplică amestecul obținut pe buze și masează-le ușor.

  •  Aplică balsam de buze înainte să folosești un ruj rezistent la transfer

Nu uita să te dai cu puțin balsam de buze înainte să aplici un ruj rezistent la transfer. Este bine cunoscut faptul că rujurile rezistente usucă foarte rău buzele, așadar pentru a nu avea buze uscate și crăpate aplică balsamul de buze atât în timpul zilei cât și seara.

  •  Bea apă și consumă alimente sănătoase

Este foarte important să bei minim 2 litri de apă pe zi pentru a-ți menține buzele, pielea, părul și unghiile sănătoase. Un regim alimentar corespunzător îți menține organismul sănătos, deci consumă cât mai mult alimente bogate în vitamine și proteine.

 

You Might Also Like