Diet&Health

Căderea părului nu mai reprezintă o problemă pentru mine!

Tratament împotriva căderii părului.

De-a lungul anilor am întâlnit femei cu podoabe capilare demne de invidiat. Aspectul podoabei capilare are o influență majoră asupra modului în care suntem percepuți de cei din jur. Un păr sănătos și îngrijit, cu o tunsoare frumoasă, ne pun în evidență trăsăturile.

Fiecare femeie este unică, iar podoaba capilară este una dintre punctele forte ale unei femei, o tunsoare potrivită îți poate schimba întreaga înfățișare.

În urmă cu un an mă bucurăm și eu de un păr bogat și sănătos. Mergeam o dată la două/trei luni să îmi tund din vârfuri, iar o dată la șase luni îmi băgam șuvițe blonde în păr. Din păcate, din cauze necunoscute, părul meu a avut de suferit, a început să cadă masiv și să-și piardă densitatea.

Am încercat tot felul de remedii naturiste, dar din păcate nici unul nu m-a ajutat în privința căderii părului. Menționez că placa de păr o foloseam maxim o dată pe săptămână, dar de fiecare dată aplicam protecție împotriva călduri. Ce este drept, de fiecare dată când îmi spălam părul foloseam uscătorul de păr pentru a-l usca.

În cele din urmă, am decis că este momentul să îmi fac programare la mediul dermatolog pentru a afla cauza căderii părului. Medicul dermatolog mi-a dat să fac o serie de analize(tiroidă, fier, anemie, hormonale, etc) , pentru a vedea dacă problema este din interior, și nu din exterior. Analizele au costat 205 lei și a trebuit să aștept o zi pentru a primi rezultatele.

După ce am primit rezultatele a trebuit să revin la medicul dermatolog pentru a le citi. Din punct de vedere medical sunt clinic sănătoasă, toate analizele mi-au ieșit bune.

Un lucru care ma deranjat a fost că medicul dermatolog nu s-a uitat la părul și la scalpul meu înainte să-mi prescrie tratamentul. Mirată, am întrebat-o pe doctoriță, dacă analizele mi-au ieșit bune de ce îmi cade părul? Răspunsul primit a fost unul de toată jena, și anume a ridicat din umeri. Controlul și analizele mi le-am făcut la centru medical Medlife.

Tratamentul pe care mi l-a prescris a costat în jur de 230 de lei. Timp de trei luni a trebuit să iau vitamine Ducray, la fiecare spălare trebuia să folosesc șamponul Anaphase, iar de două ori pe zi trebuia să aplic la rădăcină soluția cutanată Alopexy de 2%.

Am urmat tratamentul exact cu mi-a spus doctorița, timp de trei luni. După trei luni trebuia să merg din nou la control, dar am decis că nu are rost să mai merg, sau cel puțin nu am mai vrut să merg din nou la aceeași doctoriță, deoarece nu am fost mulțumită de serviciile sale.

În privința tratamentului, la mine nu a avut nici un efect. Nu vreau să spun că sunt niște produse inutile, care nu-și merită banii. Pur și simplu, în cazul meu nu a avut nici un efect. Fiecare femeie este diferită, iar produsele reacționează diferit. Am citit pe net recenzii foarte pozitive despre șamponul Anaphase, dar în cazul meu nu a dat rezultat.

Timp de 8 luni am renunțat complet la placa de păr și la uscătorul de păr. A trecut mai bine de un an de când nu mai mi-am băgat șuvițe blonde în păr, pentru a nu-i face rău și mai tare firului de păr. Recent am fost la coafor să mă tund și i-am spus  coafezei ce problemă am cu podoaba capilară. S-a mirat de cum arată părul meu, uscat, subțire și lipsit de vitalitate. Eu care nu am avut niciodată probleme majore cu părul.

Mai bine de 4 ani merg la același salon de coafură, și mereu mă tunde și mă vopsește aceeași coafeză. Văzând cum arată părul meu, mi-a spus să nu mai investesc banii în produse scumpe care nu sunt bune, și să îmi cumpăr fiole de la gerovital, pentru că sunt ieftine și bune.

Zis și făcut, când am ajuns acasă mi-am plasat o comandă pe site-ul eMag. Kitul de regenerare Gerovital conține 10 fiole x 5 ml și 10 fiole x 10 ml și costă 61 de lei, depinde de reducere.

Modul de utilizare este unul relativ simplu, după fiecare spălare, pe părul umed se aplică tratamentul. Fiola unu se amestecă cu fiolă doi, iar conținutul obținut se aplică pe păr, atât la rădăcină cât și pe lungimea firului de păr.

Vreau să spun că am rămas uimită de rezultate. Nu credeam că după trei utilizări părul meu să înceapă să-și revină. Este adevărat, părul tot a mai căzut dar nu în cantități așa mari.

Pentru eficacitate ridicată, tratamentul trebuie folosit timp de două luni. În prezent eu sunt la a doua cutie, și mă declar mulțumită de acest produs. Părul meu este puternic și sănătos, datorită  formulei inovatoare ce conține complex de vitamine B5, A și E, extracte vegetale și Keratina.

Vă recomand cu mare drag acest tratament dacă aveți probleme cu căderea părului. Este un produs ieftin și bun, cu rezultate uimitoare. Nu aveți nimic de pierdut, doar de câștigat.

Am uitat să menționez că șamponul și balsamul pe care le folosesc în prezent sunt de la Pantene și se numesc  Oil Therapy. Sunt niște produse foarte bune care fac ce promite.

Scapă și tu de căderea părului și comandă online kitul de regenerare Gerovital de Aici.

You Might Also Like