Diverse Lifestyle

Cadourile pentru barbati – un factor de stres pentru doamne

mai 15, 2018
cadouri barbati

Data fiind viteza pe care tehnologia a impus-o in ultimele decade stilului urban de viata, stresul a devenit un factor prezent din ce in ce mai des in cotidianul fiecaruia dintre noi. Mai mult, spun cercetatorii, acest stres este accentuat in perioada sarbatorilor si zilelor de nastere, a evenimentelor si pragurilor sociale pe care le intalnim in viata.

De fiecare data cand trebuie sa alegem un cadou, zilele parca intra in sac si nu gasim nimic bun, potrivit sau special pentru persoana in cauza. Sigur, aceasta presiune se accentueaza direct proportional cu importanta persoanei respective si apropierea pe care o simtim fata de aceasta. Daca barbatii tind sa faca mai rar gesturi speciale pentru persoanele apropiate, doamnele acorda o importanta mult mai mare cadourilor si insemnatatii/utilitatii lor pentru cei ce le primesc. Astfel, nu mai este de ajuns clasicul parfum sau after shave, sticla de vin frantuzesc ori pachetul cravata – curea.

Pentru a veni in intampinarea hobby-urilor si pasiunilor iubitului, tatalui, fratelui sau prietenului modern, cadourile pentru barbati care se afla la mare cautare in aceasta perioada sunt cele din sfera tehnologiei, mai ales daca bugetul o permite. Daca, totusi, inspiratia nu vine pe moment asupra produsului potrivit pentru persoana draga, am rasfoit GadgetWorld.ro si v-am pregatit o lista cu articole si accesorii pe care nu le-ar refuza niciun entuziast al tehnologiei.

Action cam 4k, 16mp, wi-fi. Pentru cei pasionati de sport si activitati fizice, cadoul perfect ar fi imortalizarea priceperii si distractiei din timpul activitatilor, in special fiindca aceasta camera este adaptata oricarui mediu, fiind rezistenta la soc, apa, frig, praf, zapada si orice alte pericole pe care telefonul sau o alta camera obisnuita nu le-ar suporta.

Baterie externa portabila 20k mAh. De cate ori nu am oprit navigarea pe internet, muzica sau vizionarea filmelor pe telefon din cauza mesajului baterie insuficienta? Daca tot avem tehnologie portabila, putem maximiza aceasta calitate cu ajutorul unui acumulator portabil. Avand puterea de a-ti incarca telefonul in 60 de minute si capacitatea de a incarca 5-6 telefoane dintr-un singur ciclu, acest Power Bank este ideal oricarei iesiri la plaja, iarba verde sau urcare pe munte.

Boxa portabila Polk Audio Boom Swimmer Duo. Pentru a nu fi departe de muzica ta indiferent de locurile pe care le vizitezi, aceasta boxa este solutia optima. Sunetul este clar, puternic, iar autonomia boxei este de 8 ore. In plus, este rezistenta la socuri mecanice, praf si apa, acest lucru facand-o ideala pentru weekend-urile la piscina si concediile la mare.

Camera auto DVR Full HD 5mpx. Pe langa pasiunea pentru tehnologie, barbatii au un punct slab si cand vine vorba de automobilism. Ce alt cadou ar imbina atat de bine cele doua hobby-uri? Camera auto DVR Full HD vine in intampinarea nevoilor aparute in traficul nebun din oras, mai ales ca este perfect adaptata gropilor, dat fiind stabilizatorul de imagine.

Stick USB 8GB R2-D2. Bineinteles, telul tehnologiei este utilitatea, insa de ce ar trebui sa sacrificam designul pentru asta? Propunerea unei cai de mijloc vine de la un articol pe care il folosim aproape zilnic, dar care a venit cu ceva nou: robotelul preferat al tuturor fanilor Star Wars devenit stick USB.

Pentru a vedea gama completa de cadouri pentru barbati propuse de noi, rasfoiti in ritmul propriu GadgetWorld.ro!

You Might Also Like