Uncategorized

De ce este esential sa montezi camere de supraveghere acasa sau la birou

mai 14, 2018

Majoritatea oamenilor nu se gandesc sa isi monteze camere de supraveghere decat in momentul in care devin victimele unei infractiuni. Ei considera ca nimic rau nu li se poate intampla tocmai lor, iar acest lucru le confera un fals sentiment de securitate. Daca si tu te afli intr-o asemenea situatie, trebuie sa fii constient ca pui in pericol nu numai siguranta ta, ci si a persoanelor iubite, si trebuie sa iei urgent masurile care se cuvin.

Doua din trei furturi au loc in locuinte, iar 90% dintre autorii acestora raman in libertate. Ba mai mult, 38% din cazurile de lovire si alte violente si 68% dintre violuri au loc chiar in locuinta persoanei vatamate. In plus, mai mult de jumatate dintre talharii au loc in timpul zilei, iar 70% dintre acestea se produc dupa o intrare prin efractie. De asemenea, dupa ce ai fost victima unei infractiuni, probabilitatea sa ajungi din nou in aceasta situatie este de trei ori mai mare decat inainte.

Cu siguranta nu stiai aceste statistici. Insa stiai ca, daca iti instalezi camere de supraveghere, riscul ca proprietatea ta sa devina tinta hotilor scade pana aproape de zero? Acest lucru se intampla deoarece, in momentul in care le observa, raufacatorii realizeaza ca ar putea fi identificati cu usurinta si prinsi in cel mai scurt timp, motiv pentru care vor renunta si vor cauta un obiectiv nesupravegheat.

De asemenea, in cazul in care hotii nu observa sistemul de camere de supraveghere sau decid sa il ignore, imaginile surprinse vor putea fi predate autoritatilor, astfel incat raufacatorii sa fie prinsi si pedepsiti, iar tu sa iti recuperezi bunurile furate. Nu vorbim numai despre violarea domiciliului, ci si despre incidente care au loc in spatii comerciale sau cladiri de birouri. Daca detii un magazin sau un business, instalarea unor camere de supraveghere te va ajuta sa iei masuri impotriva clientilor sau a angajatilor care produc pagube.

Un alt avantaj extrem de important pe care ti-l ofera un sistem de camere de supraveghere este sentimentul de siguranta si de liniste, de data aceasta unul real. Daca esti parinte, vei putea sa iti lasi copilul singur acasa timp de 10-15 minute, pana te intorci de la supermarket, iar daca esti antreprenor, furtul bunurilor din companie nu te va mai preocupa. Acest lucru este posibil deoarece cele mai moderne camere de supraveghere transmit imaginile in timp real la distanta, prin intermediul unui smartphone sau laptop. Ba mai mult, acestea trimit notificari si alerte in cazul oricarei situatii potential periculoase.

Cand vine vorba despre camere de supraveghere, cel mai dificil pas este sa te convingi cat de mare nevoie ai de ele. Daca ai realizat acest lucru, este momentul sa decizi ce model este cel mai potrivit pentru tine. Oferta extrem de variata te poate coplesi, insa o companie profesionista si cu experienta in acest domeniu, cum este Seku, iti va spune daca ai nevoie de camere de supraveghere de interior sau de exterior, analogice sau digitale, wireless sau cu fir.

You Might Also Like