Descoperă beneficiile utilizări cremei Anti Sebum de la Eladerm
Beauty

Descoperă beneficiile utilizări cremei Anti Sebum de la Eladerm

Alegerea unei creme de față este un proces delicat deoarece aceasta trebuie să se potrivească cu tipul de ten. Utilizarea unei creme necorespunzătoare pentru tenul tău nu va face decât să agraveze situația, prin urmare tenul nu va fi deloc curat, hidratat și luminos.

În articolul de astăzi aș dori să vă prezint câteva beneficii pe care le-am descoperit la crema Anti Sebum. În ultima lună am testat-o îndeajuns de mult încât să îmi pot face o părere despre ea.

În primul rând crema este destinată persoanelor cu tenul gras, printre care mă număr și eu. Textura este ușor lichidă, se absoarbe rapid în piele și are un miros tare plăcut, de plante.

Tratament pentru piele grasă

Beneficii:

1. Reduce excesul de sebum

Mereu am fost stresată că tenul meu începe să lucească mai rău ca un beculeț de Crăciun pe parcursul unei zile. Cea mai mare problemă o am în zona T a feței. Dacă și tu ai tenul gras cu siguranță știi cât de neplăcut este.

Este un produs care nu blochează porii, reduce secreția glandelor sebacee încă de la primele utilizări. Apa din compoziție nu face decât ca crema să fie absorbită rapid în piele, fără să lase un aspect gras.

Pot spune că crema Anti Sebum de la Eladerm este produsul ideal pentru tenul meu. Nu îi fac neapărat reclamă, doar vreau să ajut persoanele care se confruntă cu aceleași probleme ca și mine. Niciodată nu am să recomand un produs care nu este bun și face mai mult rău decât bine.

 2. Baza de machiaj

În cazul meu crema de față este o bună bază de machiaj. Aplic o cantitate mică de produs pe față și masez ușor până când este absorbită complet în piele. La câteva minute distanță aplic și fondul de ten după care fixez cu pudra. Uneori, pe parcursul zilei am nevoie de un mic retuș, totuși să nu uităm că am tenul gras iar acesta are tendința să lucească în orice moment al zilei.

3. Ten uniform, curat și sănătos cu aspect matifiant

Încă de a primele utilizări am observat o îmbunătățire la aspectul tenului meu, este vizibil mai sănătos și hidratat. Totodată, crema este un produs dermatocosmetic, nu provocată iritații și nu conține ingrediente dăunătoare.

Cremă o aplic într-un strat subțire dimineața și seara pe tenul curat. În cazul meu pot pune că nu mi-a provocat nici un disconfort, nu am avut senzația de strângere a feței sau roșeață.

   4. Preț accesibil

Produsele Eladerm au fost concepute să fie accesibile oricărei persoane care își dorește un ten sănătos și luminos.  Crema Anti Sebum costă 50 de lei, are cantitatea de 50 de ml și valabilitate 12 luni de la deschiderea produsului. Un preț mai mult decât decent pot spune, având în vedere că cantitatea produsului ajunge o perioadă lungă de timp.

 5. Produs dermatocosmetic fabricat în România

După cum probabil bine știți eu susțin brandurile românești care au ales să își desfășoare activitatea în România și nu în străinătate. O poți face și tu cumpărând produse de pe site-ul www.eladerm.ro

starshiners.ro

Comentarii Facebook

You Might Also Like