mobila lemn masiv alberta casa

Evolutie si versatilitate: De ce sa alegi mobila din lemn masiv de la Alberta Casa?

Desi mobila din lemn masiv este asociata deseori cu biblioteca demodata a bunicii, procesul de fabricare al acestui tip de mobilier a evoluat foarte mult, iar in prezent acesta poate satisface cele mai pretentioase trend-uri in design interior. De la stilul clasic, antichizat, pana la cel industrial. Indiferent ce fel de stil vrei sa abordezi, mobila din lemn masiv poate fi utilizata cu succes fie pentru amenajarea locuintelor, fie pentru utilarea spatiilor din sectorul HoReCa (hoteluri, restaurante, cafenele).

Datorita tehnologiei de ultima generatie si a utilajelor moderne (masini si agregate de indreptat, rindeluit, gaurit si frezat), materia prima poate fi prelucrata in diferite moduri, cu deosebita atentie la detalii din partea specialistilor nostri, astfel incat reusim sa obtinem mobila din lemn masiv in diverse stiluri, forme, dimensiuni si nuante – care sa corespunda tuturor nevoilor si preferintelor.

Asadar, iata cateva detalii semnificative despre mobila din lemn masiv de la Alberta Casa, care fac diferenta in termeni de calitate, utilitate si confort:

Mobila din lemn masiv propusa de noi este unicat. Alegem impreuna cu tine dimensiunea, functionalitatea si tuseul final al lemnului din care o realizam. Indiferent daca doresti sa mobilezi un apartament, o casa, un restaurant sau poate un hotel, noi personalizam mobilierul special pentru tine, pana la cel mai mic detaliu, incepand cu compartimentarea si terminand cu aspectul exterior, chiar daca acest lucru presupune, de exemplu, pictura manuala. La final va rezulta un mobilier extrem de frumos si pretios din punct de vedere decorativ, dar si foarte util si durabil.

Materia prima de baza pentru realizarea mobilierului nostru, este cheresteaua din tei, stejar sau frasin. Alte materii prime utilizate sunt semifabricatele superioare din lemn, cum ar fi, de exemplu, furnirele estetice de stejar, placajele de fag, panelurile cu miez de rasinoase si fete de furnir tehnic de fag, panourile din lemn masiv imbinat, lamela continua, innobilate cu furnire estetice, din orice esenta lemnoasa. La obtinerea diferitelor subansambluri de mobila din lemn masiv, ce intra in componenta mobilierului, se folosesc mai multe tipuri de imbinari, de la imbinarea cu cep propriu si scobitura ascunsa la cea cu cepi cilindrici, de la imbinarea cu cepi coada de randunica la cea cu lamba si uluc.

Un alt aspect major care diferentiaza mobila din lemn masiv oferita de noi consta in finisarea acesteia, care se face cu lacuri poliuretanice si coloranti speciali ce dau un aspect deosebit. Pe langa rolul estetic, astfel de produse pentru finisare garanteaza o rezistenta mai ridicata a mobilierului in anumite conditii termice, scapandu-te de grija intretinerii exagerate a pieselor din lemn masiv, asa cum erai obisnuit pana acum! Lacurile poliuretanice sunt rezistente la zgarieturi, lovituri, pete de vin sau cafea, precum si la actiunea solventilor, a lichidelor reci sau calde. Spre exemplu, o masa finisata cu lac poliuretanic nu va fi afectata de o cana cu ceai fierbinte asezata direct pe suprafata sa. Nu-i asa ca este extraordinar?

Acest lucru face ca mobila din lemn masiv sa fie perfecta pentru amenajarea oricarui tip de spatiu si demonstreaza, inca o data, evolutia acestui tip de mobilier.