Diverse

Alege soluția optimă pentru evacuarea apei uzate

februarie 26, 2019
evacuarea apei uzate

Instalații de scurgere

Te-ai întrebat vreodată unde se duce apa evacuată din locuința privată sau spații publice? Apa folosită zilnic pentru activitatea umană trebuie tratată și evacuată corespunzător, deoarece există riscul de a polua mediul înconjurător, lucru pe care nu ni-l dorim.

Înclin să cred că unul dintre principalele scopuri în viață este cumpărarea unui imobil. Pentru cumpărarea unui apartament sau o casă, majoritatea oamenilor fac sacrificii enorm de mari.

Odată cumpărat acest imobil, trebuie să ne luăm toate măsurile de precauție pentru a-l proteja. Refularea canalizării este o problemă majoră, care din păcate, poate duce la distrugerea locuinței. De cele mai multe ori, este mult mai scump să repari decât să-ți iei toate măsurile de precauție pentru a preveni astfel de situații neplăcute.

Ce poate fi mai neplăcut decât să ți se înfunde țeava iar apa uzata provenita de la toaletă să-ți invadeze locuința. Pentru a evita toate aceste situații neplăcute, specialiștii în instalații de scurgere KESSEL vin în ajutorul nostru și ne oferă cele mai bune produse pentru evacuarea apei uzate din locuințe.

Conform legii, fiecare intreprindere publică sau privată trebuie racordată la sistemul public de canalizare, astfel încât apele evacuate să fie tratate în stațiile de epurare.

Evacuarea apelor uzate

Apa evacuată este de două feluri: apele menajere numită și apele gri, este slab încărcată cu materii poluante, deoarece aceasta provine de la chiuvetă, mașină de spălat haine sau vase etc. Pe când apa evacuată, provenită doar de la toaletă se numește apă neagră.

Apele pluviale (meteorice) este separată de rețeaua de canalizare a apelor uzate menajere. Aceste ape provin din ploii, zăpadă etc.

Conductele de evacuare ale locuinței sunt situate pe proprietate publică sau privată, depinde de caz. Pentru ca aceste conducte de evacuare să rezite este nevoie de un cămin de canalizare cu vizitare.

Căminele de vizitare fabricate din material sintetic de ultimă generație sunt unele dintre cele mai rezistente și sigure produse, deoarece îndeplinesc chiar și cele mai exigente cerințe.

De ce avem nevoie de o pompă submersibilă pentru apă murdară?

Pentru că este mai bine să previi decât să repari, nu strică absolut deloc să te gândești serios la achiziționarea unor pompe submersibile pentru apă murdară. Acestea au fost concepute special pentru drenarea, pomparea și transferarea apelor murdare, din subsoluri inundate sau iazuri de mici dimensiuni.

Totodată, ele permit trecerea particulelor mai mari, cum ar fi nisip, nămol sau pietriș.Pompa submersibila puternica pentru apa murdara

Dacă instalația de canalizare este amplasată mai sus decât punctul de scurgere din subsolul imobilului, este nevoie folosirea unor stații de pompare pentru ape uzate.

Stațiile de pompare pentru ape uzate sunt împărțite în două categorii: pentru ape uzate fără conținut de materii fecale (ape gri) sau pentru ape uzate cu conținut de materii fecale (ape negre).

În funcție de nevoile fiecărui imobil, aceste pot fi montate în interior sau exterior.

Indiferent dacă imobilul este nou sau vechi, există riscul ca subsolurile să fie inundate prin sifoane de pardoseală neprotejate, dușuri, toalete, chiuvete și conexiuni de mașină de spălat, aflate sub nivelul cotei de refulare.

Pentru a preveni evacuarea apei uzate în interiorul imobilului, KESSEL, numărul 1 în protecția împotriva refulării, oferă clapetă antirefulara pentru canalizare, la cele mai bune prețuri.

Optimizare SEO pentru site-ul Kessel.ro asigurată de Outcave solutions.

You Might Also Like

6 Comments

 • Avatar
  Reply Copila cu zambete februarie 26, 2019 at 2:09 pm

  Foarte interesante aceste informații, mulțumim ca ni le-ai împărtasit! 😘

 • Avatar
  Reply AlinaS februarie 27, 2019 at 6:28 am

  O soluție prietenoasă cu mediul. Pompele sumersibile sunt de mare ajutor fie ele de apa curata ori murdara

 • Avatar
  Reply Oprea Carmen februarie 27, 2019 at 8:41 am

  cred ca este o solutie super buna, o sa tin minte pentru ca am ceva in vedere la o casa de la tara!

 • Avatar
  Reply Alexa februarie 27, 2019 at 6:08 pm

  Un articol foarte bun! Recunosc ca nu stiam atatea lucruri pentru că s-a ocupat sotul de aceste aspecte! Dar e util sa le stim.

 • Avatar
  Reply Rokolla februarie 28, 2019 at 12:18 am

  daca as sta la casa, cu siguranta as avea in vedere acest aspecte

 • Avatar
  Reply Simona februarie 28, 2019 at 11:04 am

  Foarte interesante sfaturile! Nu stiam aceste amanunte legate de apa utilizata. ^_^

 • Leave a Reply