videochat Bucuresti - Studio 20

Patru locatii de top unde poti face videochat in Bucuresti

Videochatul este, fara doar si poate, meseria momentului! Cel putin in randul tinerilor majori care arata bine, sunt open-minded si isi doresc mai mult de la viata. Desi in continuare aceasta industrie se adreseaza in special modelelor de sex feminin, inclusiv barbatii pot face o cariera de succes in acest domeniu daca isi doresc cu adevarat.

Deci, pentru toti doritorii de a face videochat in Bucuresti, indiferent de sex sau experienta anterioara, de nivelul de pregatire sau de nisa aleasa, avem cele mai bune recomandari pentru ei:

1. Videochat Bucuresti Studio-20 Unirii

Dedicata exclusiv pentru femei si situata in inima orasului, fabuloasa locatie detine 35 de camere tematice unde modelele isi pot desfasura activitatea in conditii de lux, dar si zone de relaxare (cafenea, restaurant, sala de masaj si jacuzzi). Aici, toate modelele beneficiaza de contract ferm de artist-interpret inca din prima zi de activitate, alaturi de cursuri de limba engleza si cultura generala gratuite, precum si lectii de styling. La Studio-20, indiferent de locatie, vei lucra pentru o companie 100% legala, avand siguranta unor venituri sigure si impozitate conform legislatiei in vigoare.

2. Videochat Bucuresti Studio-20 Victoriei

Nici mai mult, nici mai putin de 20 de spatii de lucru generoase (dormitoare romantice, biblioteci, birouri, bucatarie, dus, spatii de relaxare), training-uri de specialitate gratuite, aparatura de ultima generatie, trafic imens pe site-urile de specialitate – toate aceste beneficii te asteapta la acest studio de videochat din Bucuresti pentru femei marca Studio-20. La fel ca in cazul celorlalte locatii din franciza Studio-20, aici te bucuri de un comision standard de 50%, precum si numeroase bonusuri care te vor ajuta sa atingi pragul unui comsion cumulativ de pana la 65%.

3. Videochat Bucuresti Studio-20 Double D Grozavesti

Manageriat chiar de doua dintre modelele de top de la Studio-20, Raquelle Diva si Devious Angel, acest studio din franciza Studio-20 este locul perfect unde modelele feminine pot deprinde tainele meseriei direct de la profesionisti. Echipa acestui studio de videochat din Bucuresti te va perfectiona pentru a deveni un model de top si a-ti castiga propiul fanbase pe Internet. Astfel, vei beneficia de cursuri individuale de limba engleza si cultura generala, lectii de telegenie si styling, vei avea la dispozitie tehnologie de ultima ora, camere tematice, trafic imens, spatii de relaxare s.a.m.d. Totul la standarde de inalta calitate, asa cum deja te-a obisnuit Studio-20.

4. Videochat Bucuresti Studio-20 Men

Situat in zona Garii de Nord, acest studio dedicat exclusiv modelelor de sex masculin ofera aceleasi standarde si conditii de inalta calitate. In plus, lucrand ca model masculin la Studio-20, vei avea numai de castigat. Datorita veniturilor lunare de mii de dolari, care depind numai de ambitia si implicarea ta, iti vei putea lua in timp record masina visurilor tale. De asemenea, aici ai sansa de a-ti cumpara o casa noua cu banii jos, datorita creditului fara dobanda pe care il poti accesa direct de la angajator dupa minim 6 luni de activitate. Nu in ultimul rand, Studio-20 Men te rasfata cu sala proprie de gimnastica, astfel incat vei imbina utilul cu placutul chiar la locul de munca – exercitiile fizice fiind activitatea preferata a tuturor barbatilor care isi doresc sa arate bine si care fac bani de pe urma calitatilor lor fizice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *