Fashion Uncategorized

Care sunt criteriile de care trebuie sa tii cont atunci cand cumperi halate medicale

iulie 5, 2019
halate medicale

Persoanele care lucreaza in cadrul unei institutii sanitare trebuie sa poarte halate medicale, iar motivele sunt simple. Nu doar ca aceste haine afiseaza profesionalism, dar sunt obligatorii din punct de vedere legal. Halatele medicale au un dublu rol, protejand atat pacientii, cat si angajatii, drept urmare este important sa fie achizitionate de la un magazin de incredere.

Ce trebuie sa stii cand cumperi halate medicale?

Cu ajutorul halatelor medicale, se limiteaza riscul raspandirii bacteriilor si se asigura securitatea sanatatii pacientilor, de aceea, daca lucrezi intr-o institutie sanitara, trebuie sa acorzi o atentie deosebita calitatii hainelor si provenientei lor, ca sa te asiguri ca indeplinesc standardele necesare de calitate. Nu opta pentru halate medicale pe care le gasesti la preturi suspect de mici pentru ca materialele vor incepe sa se deterioreze dupa doar cateva spalari, iar culorile isi vor pierde din stralucire.

In al doilea rand, este esential sa te asiguri ca marimea halatelor medicale este cea potrivita pentru tine sau pentru angajatii tai. Din acest motiv, este necesar sa verifici daca manecile halatului sunt suficient de lungi, astfel incat sa nu fie expusa prea mult pielea mainilor persoanei care il poarta.

Totodata, materialul din care sunt create halatele medicale joaca un rol foarte important. Acest tip de haine este produs dintr-o gama diversa de materiale si compozitii, iar pentru angajatii unei institutii sanitare este important ca acestea sa fie confortabile si sa ajute pielea sa respire.

De asemenea, atunci cand achizitionezi halate medicale, asigura-te ca acestea au buzunare, deoarece sunt foarte utile pentru transportarea diverselor obiecte importante, cum ar fi pansamante cu alcool, foarfece sau stetoscop.

Magazinul online Kronos.ro dispune de o gama larga de produse de acest tip. Pe site-ul companiei vei gasi echipamente de Protectia Muncii, fie ele salopete, costume sau halate medicale, la cel mai avantajos raport calitate-pret. Compania are peste 25 de ani de experienta in domeniul confectiilor si nu a facut niciodata compromisuri la capitolul calitate, pastrand in acelasi timp preturile competitive.

Personalizeaza halatele medicale!

Halatele medicale, dar si celelalte produse textile, pot fi personalizate prin broderie, serigrafie sau termotransfer. De asemenea, la cerere, magazinul online iti poate pune la dispozitie o echipa de creatie pentru realizarea siglei companiei tale si a altor elemente grafice de branding, care vor indeplini cerintele tale.

Halatele medicale pot fi personalizate cu sigla, culoarea generala a uniformei, nuante separate pe diferite elemente, precum buzunarele sau capatul manecilor. De asemenea, poti folosi combinatii diverse de culori si printuri pentru diferite sectii medicale pentru a imbunatati atmosfera in clinica.

Una dintre cele mai utilizate metode de personalizare este termotransferul, o metoda moderna prin care se transfera o imagine cu ajutorul unei folii speciale, imprimata digital si apoi decupata cu un cutter-plotter. Transferul pe materialul textil se face cu ajutorul unei prese termice, obtinandu-se rezultate excelente de fiecare data, datorita capacitatii de a imprima imagini la rezolutie foarte mare.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply