Care sunt gențile pe care orice femeie ar trebui să le aibă în garderobă?

De câte genți are nevoie o femeie?

Geanta de mână este una dintre cele mai funcționale accesorii din dulapul nostru. Femeilor le este greu să călătorească fără genți. Gențile sunt locul în care femeile își păstrează diverse obiecte, cum ar fi acte, telefon, cheile de la casă sau mașină, banii, carduri etc. Gențile de mână sunt și un mijloc de auto-exprimare și o declarație de stil personal.

Nu există o geantă unică pe care să o purtăm în orice moment al zilei, motiv pentru care este necesar să avem mai multe genți în garderobă. Gențile sunt o investiție inteligentă și, dacă alegi cu înțelepciune, le vei avea în anii următori.

La urma urmei, geanta pe care o folosești atunci când mergi la muncă sau la o întâlnire romantică nu este aceeași pe care o vei purta la o nunta sau eveniment de seară.

Cu resurse online nelimitate, locul în care locuiești nu mai este un obstacol în calea cumpărăturilor. Cu un singur click poți cumpăra geanta preferată. Tot ce ai de făcut este să găsești care este cel mai bun site de genti.

Pentru a-ți face cumpărăturile online mai sigure și plăcute, am și o recomandare de magazin online care vinde genți din piele naturală. Este vorba despre Manier.

În continuare o să vă povestesc despre patru modele de genti pentru femei pe care le consider extrem de utile, dacă nu indispensabile, în viața de zi cu zi.

Geantă multifuncțională

Geantă multifuncțională o folosim în fiecare zi, la orice oră, indiferent dacă mergem la serviciu, cumpărături, după copil la școală sau grădiniță, sau avem diverse treburi de rezolvat în oraș.

Geantă de zi cu zi este mare, bine compartimentată, rezistentă și utilă. Dar, doar pentru că este funcțională, asta nu înseamnă că nu poate fi și elegantă. Geanta neagră oferă un plus de eleganță și stil oricărei ținute.

Deoarece aceasta este geanta cea mai folosită, aș investi într-o geantă din piele. Investiția într-o geantă clasică neagră de mărime medie, cu sau fără logo, va merita fiecare bănuț. Cu o geantă clasică, întreținerea este redusă până la deloc.

O geantă multifuncțională

Geantă de umăr

Geanta de tip crossbody are de obicei o curea lungă și subțire care ajunge peste corp. Această geantă nu are o capacitate foarte mare, dar este totuși perfectă pentru utilizarea de zi cu zi.

Găsesc acest tip de geantă deosebit de utilă în timpul cumpărăturilor sau în călătorii, deoarece pot să mă uit la ceea ce vreau, fără a fi nevoie să-mi folosesc mâinile pentru a-mi căra geanta.

Nu îți fie teamă să alegi o geantă într-o culoare care să facă o declarație. Un roșu sau galben îndrăzneț funcționează perfect în sezonul cald.

Geantă de umăr

Geantă Clutch

Când mergi la o nuntă, o gală, o cină sau un alt eveniment formal, nu vrei să iei o poșetă mare și nici nu îți dorești o geantă crossbody care să strice liniile ținutei tale elegante. Vei petrece o parte a zilei în picioare (și, eventual, dansând), așa că o geantă clutch este cel mai ideal mod de a-ți depozita lucrurile esențiale.

Dacă nu dorești să îți asortezi geanta clutch cu fiecare ținută nouă, atunci alege ceva într-o nuanță neutră care să se potrivească cu majoritatea pieselor.

Ai putea opta pentru un negru, auriu, argintiu sau chiar un imprimeu leopard. Oricare dintre acestea ar trebui să meargă cu marea majoritatea ținutelor tale mai elegante.

Geanta Clutch

Rucsac

Elevii de liceu nu sunt singurii care poartă rucsacuri în aceste zile. Poșetele tip rucsac sunt la modă, nu te vor face să arăți ca un student, ci îți va oferi mai mult stil.

Poșetele tip rucsac au spațiu suficient pentru tabletă, portofel, telefon, diverse gustări, o trusă mică de make up sau orice alt articol de care ai putea avea nevoie pe parcursul zilei.

Toate modelele prezentate de genți le găsiți pe site-ul https://www.manier.ro. Pentru a descoperi geanta potrivită stilului și nevoilor tale nu mai sta pe gânduri și accesează site-ul. O mulțime de genți din piele sunt acum la reducere!

De ce aleg femeile să cumpere genți din piele?

Pielea este un material cu adevărat versatil, iar gențile din piele vin în diferite forme, culori și dimensiuni și pot satisface numeroase nevoi. Este, de asemenea, un material elegant, care nu se demodează niciodată

Pielea naturală este un material rezistent și durabil, care poate dura zeci de ani. Geanta din piele asigură protecție lucrurilor tale personale pe care le cari zi de zi.

Deși este important să întreținem și să curățăm în mod regulat geanta, pentru a prelungi calitatea pielii, este destul de ușor să facem acest lucru. Trebuie doar să ștergem ușor geanta cu o cârpă curată și umedă pentru a îndepărta murdăria și praful.

În timpul procesului de cumpărare, este posibil să descoperi că gențile din piele sunt mai scumpe și acest lucru te poate face să eziți. Dar, merită să investești într-o geantă din piele naturală.

De ce? Prin simplu faptul că geanta de piele poate fi folosită o perioadă lungă de timp, pe când o geantă dintr-un material sintetic poate fi folosit o perioadă scurtă de timp.

Dacă stai să calculezi, este mult mai economic să cumperi acum o geantă din piele, de cât să cumperi 3 genți dintr-un material slab calitativ. Acest lucru este valabil pentru orice produs din piele.

Cumpără și tu geanta preferată din piele naturală de la Manier!

9 thoughts on “Care sunt gențile pe care orice femeie ar trebui să le aibă în garderobă?

  1. Oana says:

    Manier , un brand de genti profesionist, sunt foarte multumita de calitatea articolelor livrate de ei! Recomand aceste genti de calitate!

  2. Dana says:

    Cu siguranță voi face o vizită pe site, chiar am nevoie se o geantă nouă, deosebită, dar și de un rucsac. Pentru moment😂😍

  3. Raluca Brezniceanu says:

    Am un rucsacel de la Manier si imi este foarte drag pentru ca implineste mai multe cerinte ale mele- este functional, comod si ergonomic, are o estetica moderna si este versatil putandu-l purta in mai multe momente ale zilei si la mai multe activitati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *