Diverse Travel

Cazare ieftină București? Mai ieftin și mai bun nu găsești !

Dacă pentru mulți dintre voi cazare ieftină București sună ciudat, nu ati ajuns la Casa Fiori unde confortul dorit este la un preț foarte mic.

Prețurile mici sunt agreate de oameni, dar nu atunci când vine vorba de propriul confort . Nimănui nu i-ar face plăcere să doarmă în condiții precare . De obicei când aud de prețuri mici, potențialii clienți se gândesc la ceva de o calitate inferioară . La Hotel Boutique Casa Fiori, însă lucrurile stau exact invers . 

Cât te costă confortul pentru o noapte în București?

Confortul, căldura, intimitatea, curățenia , accesibilitatea sunt caracteristici la care nu te aștepți când auzi de 189 ron/noapte. Hotel Boutique Casa Fiori dispune de toate aceste facilități, oferindu-vă cazare în camere duble . 

Situat într-o zonă curată și liniștită a Bucureștiului, Casa Fiori te scapă de zgomotul infernal al traficului din București. Astfel te poți odihni fără să fii deranjat și te poți bucura de confortul oferit de cazare ieftină București .

Hotel Boutique Casa Fiori îți oferă 20 de camere cu design exclusivist, construite la cele mai înalte standarde, pentru cazare ieftină București. 

De asemenea  hotelul ofera în plus internet wi-fi gratuit, spălătorie, seif în camera și la recepție, transport de la și către aeroport și zonă de relaxare în aer liber,cu terasă și zonă de grătar și proțap. În plus, în curând se va deschide și restaurantaul, la parterul hotelului și te poți bucura de mic dejun și room service.

Toate camerele includ TV cu ecran plat și beneficiază de baie privată, unde vei găsi șampon, gel de duș, săpun lichid, prosoape imaculate, halat de baie și papuci de baie.

Un alt mare avantaj ar fi că acesta este la o distanță de doar 3 minute de stația de metrou . Și știm prea bine că metroul este sfânt în București . Acesta îți oferă posibilitatea să ajungi dintr-o parte în alta a metropolei într-un timp foarte scurt. Dacă ești nevoit să te deplasezi urgent, mașina nu este o soluție pentru București . Mersul prin subteran este soluția ideală pentru situațiile de urgență gen ședințe de ultimă oră etc..

Unde stăm în București când suntem doar în trecere?

Sunteți în trecere prin București și nu aveți unde să stați pentru câteva ore? Nu doriți să petreceți toată noaptea în București ? Perfect! Contra sumei de 100 ron Hotel Boutique Casa Fiori vă oferă posibilitatea să vă odihniți trei ore. În trei ore îți poți face un duș. îți poți schimba hainele înainte de vreo întâlnire importantă sau pur și simplu poți sta tolănit în pat la TV până pleci spre aeroport . 

Așadar cazare ieftină în București găsești greu, dar dacă ajungi la Casa Fiori te vei bucura din plin de facilități. Toate vin la pachet cu un personal drăguț și amabil care v-a fi prezent la recepție non-stop .

Deci pe durata șederii tale acolo vei avea pe cineva care îți va sta la dispozitie la nevoie. 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply