Igiena orala

Ce este sistemul CEREC CAD/CAM pentru fatete dentare?

februarie 14, 2018
fatete dentare

Te-ai gandit vreodata ca si tu ai putea avea un zambet de vedeta, alb si stralucitor, cu dinti drepti si aliniati fara cusur? Chiar daca nu ai o dantura perfecta din nastere, poti obtine acel zambet ca la Hollywood pe care il vezi la televizor sau in reviste cu ajutorul unor fatete dentare de inalta calitate, cu aspect natural si impecabil in acelasi timp. Acest lucru este acum posibil prin intermediul tehnologiei de ultima generatie CEREC CAD/CAM, de care poti beneficia la Clinicile Dr. Leahu din Bucuresti!

Acest sistem reprezinta o solutie moderna, practica si eficienta de realizare a faimoaselor fatete dentare la care apeleaza toate vedetele din lumea intreaga pentru a straluci pe covorul rosu sau in pictoriale, la propriu! Si, cel mai important, intreaga procedura se desfasoara fara durere, simplu si rapid, in doar o ora! Gratie aparaturii ultraperformante utilizate, tratamentul de fatetare nu este foarte invaziv, salvand o mare parte din structura dintilor. In felul acesta vei evita posibilele complicatii si te vei bucura cu zambetul pe buze de o dantura frumoasa si sanatoasa, 100% functionala.

Asadar, tehnologia CEREC CAD/CAM pentru fatete dentare asigura un tratament precis si restaurari biocompatibile, perfect integrate in fizionomia fiecarui pacient. Sistemul este alcatuit din:
– scanner de ultima generatie;
– computer cu soft de imagine 3D;
– unitate de frezare prevazuta cu freze diamantate.

Iata cum se desfasoara procesul de realizare a fatetelor dentare CEREC, in 3 pasi simpli:
1. In prima faza, scanner-ul special preia imagini din cavitatea orala, pe care le transforma apoi in date preluate de computer.
2. Respectivul computer proceseaza datele pacientului si, cu ajutorul softului de imagine 3D, concepe virtual fatetele dentare personalizate.
3. La final, unitatea de frezare realizeaza in format fizic fatetele sau tipurile de restaurari dorite.

Sistemul CEREC CAD/CAM este utilizat cu succes la scara larga de mai bine de 25 de ani, reprezentand cel mai inalt standard de calitate pentru a realiza fatete dentare fara erori! Mai mult, acesta ofera pacientului numeroase avantaje:
– desfasurarea rapida a procedurii, in timp record (60 de minute), economisind timp si energie;
– reducerea costurilor, fara a fi nevoie de lucrari provizorii suplimentare;
– durabilitate si garantie pe termen lung a restaurarii din ceramica de inalta rezistenta (asemenea structurii naturale a dintelui);
– eliminarea riscului de aparitie a reactiilor alergice sau a altor complicatii (datorita materialelor biocompatibile, fara continut metalic);
– fixare minim invaziva a fatetelor dentare.

Daca iti doresti un zambet ca la Hollywood, acum il poti obtine la Clinicile Dr. Leahu din Bucuresti, mai simplu ca oricand! Aici gasesti cele mai moderne tratamente de estetica dentara si protetica, la cel mai bun raport calitate-pret comparativ cu alte tari. Tot mai multi pacienti, din Romania sau din afara, apeleaza la fatete dentare realizate la noi prin uimitorul sistem CEREC CAD/CAM:
Chairside = „Cabinet” (tehnologie utilizata in timp ce pacientul se afla chiar pe scaunul stomatologic);
Economical = „Economic” (avantajos atat pentru medic, cat si pentru pacient);
Restoration = „Restaurare” (refacerea dintelui);
Esthetic = „Estetica” (aspect natural);
Ceramics = „Ceramica” (portelan).

You Might Also Like