angajari videochat

Venituri de mii de dolari pe luna din angajari in videochat, pentru o viata de lux

Caraibe, soare din plin, ape turcoaz, plaje cu nisip fin – iar tu te relaxezi pe sezlong in timp ce savurezi un cocktail si iti etalezi trupul perfect. Asta dupa ce ai investit considerabil in frumusetea ta si ti-ai operat sanii, ti-ai marit buzele sau fesele, ti-ai facut liposuctie, ti-ai subtiat talia sau ai scapat de toate ridurile si imperfectiunile de pe chip. Un chip pe care acum il rasfeti cu cele mai exclusiviste produse cosmetice si doar make-up profesional.

Toate astea ti se par doar un vis? Nu si daca alegi sa lucrezi la Studio 20! Cu banii castigati din angajari in videochat, orice tanara ambitioasa si atragatoare poate ajunge sa-si permita o viata de lux, sa-si cumpere cele mai scumpe haine si sa calatoreasca in cele mai frumoase locuri ale lumii, bucurandu-se de vacante exotice anuale. Mai mult, veniturile de mii de dolari pe luna obtinute din angajari in videochat iti ofera posibilitatea sa-ti iei o masina de fite sau chiar o casa noua in timp record!

Daca ti-am starnit interesul si iti doresti ca toate visurile tale sa devina realitate, sa te dezvolti atat pe plan profesional, cat si personal, afla in continuare cum poti avea si tu parte de castiguri fabuloase de pana la 10.000 de dolari pe luna, in urma angajarii in videochat la Studio 20:

1. Comision de pana la 65% din venituri pentru angajari in videochat profitabile
Pe langa comisionul standard de 50% pe care il ai la Studio 20, iti oferim numeroase bonusuri de activitate si fidelitate, in functie de implicarea ta si daruirea de care dai dovada fata de aceasta meserie. Practic, totul depinde de tine! Cu cat te vei implica mai mult, cu atat vei castiga mai multi bani, astfel:
– bonus 2% daca activezi online peste 90 de ore intr-o perioada anume;
– bonus 5% daca lucrezi peste 100 de ore in acea perioada;
– bonus 5% daca venitul tau depaseste 10.000$ in perioada respectiva;
– bonus 5% dupa 1 an de la data angajarii in videochat.

2. Venit minim garantat in primele 3 luni de activitate
Indiferent de performantele tale online din aceasta perioada, vei primi din partea noastra 1.000 de dolari lunar pentru ambitia si dorinta ta de munca. Completeaza formularul de „Angajari in videochat” de pe site si vino la un interviu pentru a afla mai multe detalii!

3. Contract de artist-interpret pentru angajari in videochat sigure si legale
Acest lucru va garanta automat siguranta si legalitatea veniturilor tale periodice, un aspect extrem de important in ceea ce priveste o oferta serioasa de angajari videochat! Asadar, vei semna un contract ferm in dublu exemplar cu Global Broadcasting Producer, care va reglementa toate aspectele activitatii tale. Aceasta companie internationala iti va asigura conditiile de lucru necesare (training-uri, echipamente profesionale, trafic online etc.). Mai mult, datorita contractului vei avea garantia unui job stabil, cu venituri impozitate conform legislatiei in vigoare. Iar dupa minim 6 luni de activitate in cadrul companiei, poti solicita credite fara dobanda direct de la Studio 20!