Diverse

Top 3 modele de baterii externe, de la GadgetWorld

februarie 13, 2018
baterie externa

Bateriile externe se numara printre gadgeturile de baza, care odata cu aparitia lor au revolutionat modul in care ne putem incarca telefonul mobil, tableta sau alte device-uri. Astfel, o baterie externa reprezinta un must-have pentru orice persoana care detine un smartphone pe care il foloseste la capacitate maxima si nu-si doreste ca acesta sa se descarce in cele mai importante momente!

Asadar, putem aprecia bateriile externe ca fiind cele mai practice gadgeturi la ora actuala, cu totii depinzand de acestea in era smartphone-urilor. Dar asta nu inseamna ca ele nu pot fi si cool in acelasi timp! Dimpotriva, tehnologia folosita pentru crearea bateriilor externe portabile evolueaza pe zi ce trece si nu inceteaza sa ne surprinda. Iata, asadar, top 3 modele de baterii externe care ne-au captat atentia, de la GadgetWorld:

1. Baterie externa solara shockproof 5000 mAh

baterie externa

Rezistenta la socuri si miscari bruste, aceasta este prima baterie externa recomandata persoanelor sportive sau aventuriere: celor care merg frecvent in excursii, se plimba cu bicicleta, sar cu parapanta sau practica orice alte activitati sportive, fara a renunta la telefonul mobil in timpul astfel petrecut. Avand o capacitate de 5000 mAh, powerbank-ul solar iti poate incarca telefonul atunci cand te afli la munte sau esti pe plaja, departe de orice sursa de energie electrica.

Fabricat sa reziste in timp, gadgetul dispune de un invelis din cauciuc care sa-l protejeze de posibilele socuri sau cazaturi accidentale. In plus, acesta se deosebeste prin finisajele ireprosabile si calitatea superioara a materialelor folosite. Compatibilitate cu numeroase telefoane mobile si tablete: Samsung, iPhone, iPad, Nokia, LG, HTC, Sony etc.

2. Baterie externa 6000 mAh weatherproof cu LED-uri

baterie externa

Perfecta pentru drumetii pe munte, aceasta baterie rezistenta la socuri, cat si la intemperii, poate fi agatata de rucsac datorita carabinei din dotare. Astfel, iti poti incarca telefonul chiar in timpul traseului parcurs!

Specificatii inedite:

– baterie fabricata dintr-un material solid cauciucat pentru rezistenta la socuri, temperaturi scazute si umiditate;

– greutate mica, de aproximativ 190 grame, pentru a fi transportata cat mai usor;

– 18 LED-uri puternice pentru afisarea nivelului de incarcare al powerbank-ului;

– lanterna incorporata, foarte utila in cazul persoanelor care merg in camping;

– doua sloturi USB ce permit incarcarea simultana a doua telefoane sau a altor dispozitive.

3. Baterie externa wireless QI

baterie externa

Daca iti doresti o incarcare alternativa a smartphone-ului tau, incearca acest uimitor incarcator pentru telefon wireless! Folosind sistemul de alimentare fara fir, tehnologia QI/WPC este compatibila doar cu dispozitivele care au certificare in acest sens (Nokia Lumia 920, Samsung Galaxy S6, LG Nexus 4/5).

Mod de functionare si observatii:

– incarcare wireless de la o distanta de aproximativ 10 mm, cu o putere de 10 W;

– daca bateria telefonului este complet descarcata, este posibil sa dureze cateva minute pana va incepe alimentarea;

– timpul de incarcare poate varia in functie de capacitatea bateriei telefonului, nivelul de incarcare, vechimea acumulatorului sau temperatura din incapere;

– dispozitivul mobil se poate incalzi in timpul alimentarii, racindu-se odata cu finalizarea procesului de incarcare.

You Might Also Like