Lifestyle

Mic dejun rapid și sănătos

februarie 13, 2018

  Nestlé Fitness

Pentru a-mi menține sănătatea, energia și starea de bine încerc în fiecare dimineață să am parte de un mic dejun bogat în vitamine și nutrienți. De cele mai multe ori, când sar peste micul dejun mă simt lipsită de energie  și tot ce vreau să fac este să stau în pat.

După cum probabil bine știți, micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Fie că bem un smoothie, mâncăm o omletă sănătoasă alături de o salată, sau o felie de pâine prăjită cu gem, important este să mâncăm ceva. Nu este recomandat să plecăm de acasă cu stomacul gol, pentru că ne va lipsi energia necesară pentru a ne începe ziua în forță.

Când vine vorba despre un mic dejun echilibrat și sănătos , variantele sunt nelimitate. Un mic dejun delicios și sănătos îmi oferă o stare de bine și mă ajută să-mi încep ziua în forță, tocmai de aceea aleg să consum la micul dejun cerealele Nestlé Fitness.

Cerealele sunt o sursă de energie și vitalitate, datorită grupului de vitamine B (B2, B3, B5, B6) pe care le conțin.

Varianta pe care o cumpăr cel mai des este cea cu fructe deshidratate. Sincer mi se par puțin prea dulci pentru dimineață cerealele Nestlé Fitness cu ciocolată, dar asta ține doar de gustul fiecăruia.

Pentru că nu îmi place laptele, aleg să consum cerealele alături de niște fructe tăiate bucăți. Dar cum am mai zis, asta ține de gustul fiecăruia, voi puteți să le consumați simple, cu lapte sau iaurt. Sau de ce nu, alături de niște fructe sănătoase. Eu astăzi am ales să tăi în bucăți o banană și să adaug câteva felii de mandarină.

Delicios! Pe lângă faptul că cerealele conțin și bucăți de ananas, merișoare, stafide, nucă de cocos, papaia și măr deshidratat, gustul de banană le dă o savoare aparte. Pe mine nu mă deranjează să consum fulgii crocanți simpli, din contră îmi plac foarte mult. Totuși, nu recomand persoanelor care suferă de afecțiuni gingivale să consume deoarece pot agrava situația. Mai bine optează pentru cereale cu lapte, în acest fel fulgii se vor înmuia și pot fi mai ușor de consumat.

Alături de cereale beau și un pahar de suc de portocale proaspăt stors. În ultima perioadă am renunțat să mai consum băuturi carbogazoase, sau cel puțin să mai reduc consumul. Mai sunt momente când mi se face poftă, dar foarte rar.

Cerealele Nestlé Fitness Fruits au gramajul de 425 de grame, costă 10.80 lei și le cumpăr de la Profi.

You Might Also Like