Frumusețe

Șamponul și balsamul meu preferat

februarie 9, 2018

Pantene Oil Therapy

Îngrijirea părului a fost, este și va fi în continuare o problemă majoră în viața unei femei. Cele care au părul vopsit știu deja că este obligatoriu să acorde o atenție deosebită îngrijirii podoabei capilare, deoarece părul vopsit se deteriorează mult mai repede. Pe piață, există o gamă variantă de produse de îngrijire a părului, însă noi trebuie să le cumpărăm pe cele destinate tipului nostru de păr.

În urmă cu vreo 4 luni mi-am cumpărat de pe site-ul eMag șamponul și balsamul Pantene Oil Therapy pentru părul deteriorat. Dacă mă urmăriți de ceva vreme, știți deja că am avut probleme cu căderea părului. Dacă nu ați citit deja articolul despre căderea părului, am să vă inserez un link aici, să mergeți să-l citiți pentru a afla ce produse m-au ajutat să scap de această problemă.

De-a lungul timpului am încercat destule produse pentru îngrijirea parului, unele mai scumpe, altele mai ieftine, dar pot spune că nici unele dintre ele nu m-au mulțumit îndeajuns de mult încât să le rămân fidelă. Totuși, se pare că mă înțeleg foarte bine cu produsele Pantene. Am mai folosit produse de la acest brand când eram mai mică, dar nu știu de ce, în ultimii ani nu am mai folosit deloc. Probabil pentru că există pe piață numeroase produse pentru păr și am fost curioasă să le testez.

Deoarece conține până la 45% ingrediente pe bază de plante, șamponul și balsamul repară suprafața degradată a firului de păr fără a-l îngreuna.

Pentru a spăla părul este nevoie de o cantitate foarte mică de produs. Șamponul Pantene Oil Therapy îndepărtează foarte bine praful, produsele de styling și alte reziduuri ce se regăsesc în păr. După utilizare părul capătă o textură fină și mătăsoasă.

Chiar dacă am părul gras, încerc pe cât posibil să nu îmi spăl părul mai mult de două ori pe săptămână. Este foarte important să ne spălam părul corect pentru a scăpa de toate impuritățile acumulate la rădăcină firului de păr. Un păr spălat corect nu se va îngrășa așa repede.

Balsamul Pantene Oil Therapy este un răsfăț pentru părul care se încurcă mult în momentul spălării. Datorită faptului că am șuvițe blonde, părul meu tinde mult să se încurce atunci când îl spăl. Este musai pentru mine să aplic balsam dacă îmi doresc ca părul meu să nu arate exact ca o mătură. Aplic o cantitate mică de produs de la jumătatea firului de păr până la vârfuri și masez ușor, fără a agresa părul. Las să acționeze timp de 3 minute după care clătesc părul cu apă din abundență.

După utilizare părul meu este strălucitor, mătăsos și foarte ușor de pieptănat.

Șamponul are cantitatea de 360 de ml, fapt pentru care îmi ajunge o perioadă de timp mai îndelungată. Prețul lui variază în funcție de ofertele din magazin. Când l-am cumpărat separat am plătit 18 lei pe el. Spun separat deoarece l-am cumpărat de două ori și la set, împreună cu balsamul și am plătit 28 lei.

Balsamul are cantitatea de 200 de ml și costă 15 lei.

Personal sunt foarte mulțumită de aceste produse, după o utilizare mai îndelungată părul este vizibil mai sănătos, mătăsos și strălucitor.

elefant.ro

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

You Might Also Like