Diverse

Ce trebuie sa stii, daca ai nevoie de un avocat Israel Si-law.ro

ianuarie 31, 2020
avocat Israel Si-law.ro

Israelul este o tara pe care multi oameni isi propun sa o viziteze pentru istoria ei religioasa importanta. Mantuitorul este cea mai cunoscuta si influenta personalitate a tuturor timpurilor, de aceea, multi crestini vin aici, sa vada locul in care a fost botezat El, dealul pe care l-a urcat cu crucea grea din lemn a pacatelor lumii in spate si mai ales locul in care a fost rastignit avandu-i alaturi pe cei doi talhari.

Nu este om care crede in mantuire, sa nu isi doreasca sa vada mormantul gol. Sunt atat de multe lucruri de vizitat, incat ai impresia ca mergi pe urmele sale.

Europeanul si americanul nu se pot purta aici, cum o fac in tarile lor de origine. Strictetea vine atat din traditiile acestui popor greu incercat de soarta, dar si din ratiuni de securitate. In anumite puncte cheie, in aceasta tara vei vedea soldati in pozitie de tragere, dar in ciuda pericolelor, omenii vin de la capatul lumii, sa fie botezati in Iordan, sa atinga mormantul gol.

In aceasta tara iti incarci sufletul de credinta si de frumusete, dar poti sa alegi si cadouri pentru cei dragi. In statele arabe inveti mai bine ca nicaieri sa pretuiesti apa.

Daca nu ti-ai facut din timp lectiile, poti avea probleme cu legea si te trezesti in situatia in care ai neaparata nevoie de un avocat.

Cum procedezi ca sa faci ceea ce trebuie pentru apararea ta?

  1. Cauta un avocat Israel si-law.ro de origine romana cu care sa poti vorbi deschis si care sa te inteleaga!

Un om nascut in Romania te intelege perfect si poti discuta cu el orice, la fel cum ai discuta cu un frate. Un avocat cu peste 33 de ani de experienta in instantele israeliene comunica perfect in limba engleza si in cea ebraica si vei fi mult mai sigur de calitatea apararii si de faptul ca omul care te apara este inteles de cei care te judeca.

  1. Verifica-i portofoliul avocatului respectiv si alege unul cu experienta vasta atat in instantele civile, cat si in cele penale, dar si care a detinut functii importante si s-a achitat de ele cu succes. O persoana care a condus o echipa de procurori si care a asigurat securitatea a milioane de israelieni este de incredere si se bucura de pretuirea instantelor.

Samy Ilie corespunde 100% profilului avocatului ideal potrivit sa te apere in Israel.

  1. Intereseaza-te ca acel avocat sa poata rezolva cat mai multe probleme intr-un timp scurt. Uite ce probleme a rezolvat Samy Ilie pentru alti romani:

-i-a  scos din arest pe cautiune

-le-a comutat arestul la domiciliu

-i-a aparat cu devotament in procese civile si penale, ajutandu-i sa castige

-i-a ajutat sa obtina cetatenie israeliana si i-a scapt de expulzare

-i-a consiliat sa inceapa afaceri in aceasta tara si i-a ajutat sa achite taxele la timp, dar si sa faca actele de proprietate corect,sa nu fie probleme.

-le-a obtinut gratierea, scriindu-i direct presedintelui tarii.

Samy Ilie este avocatul pe care ti-l recomand si pentru probleme cu justitia, oricare ar fi ele si pentru a intra in randul oamenilor de afaceri de succes din Israel. Cu el alaturi, totul va fi mai usor, fiindca totul este legal si sigur.

Si-law.ro poate fi accesat de oriunde, cu conditia sa detii un dispozitiv care sa fie conectat la internat. Fiindca nu esti sigur ca vei putea sa accesezi mereu site-ul oficial al maestrului, noteaza-i in agenda datele de contact pentru orice eventualitatea!

Este de ajuns sa discuti despre ilustrul om al legii la fata locului, adica in tara aceea indepartata si sa constati cat bine a facut el romanilor.

Fa-ti curaj si viziteaza Tara Sfanta, fiindca in acest mod te initiezi sa faci fata tuturor provocarilor, mai ales celor care sunt generate de diferentele culturale! Oriunde ai merge, pregateste-te sufleteste si citeste inainte de  apleca la drum in ce constau diferentele culturale, sa nu comiti greseli care te-ar putea costa libertatea!

Imi doresc sa ajung in Israel, sa cunosc oamenii aceea inteligenti si sa vad locurile in care s-a nascut, a trait si s-a jertfit pentru noi Mantuitorul!

Vreau sa merg la pas pe dealul Golgotei si sa ma plec pe genunchi in gradina Ghetsemani, dar nu voi pleca din Romania fara numarul de telefon al lui Samy Ilie!

Haideti, dragi romani, sa popularizam avocatul din Israel care este in stare sa ne apere cu toata stiinta sa si cu toata puterea de persuasiune!

Avocatul prezentat mai sus este un specialist fara pereche care merita recunostinta romanilor care se bucura de succes in Israel, au fost eliberati pe cautinue sau au dobandit cetatenia si toate drepturile care deriva din acest statut.

Samy Ilie este modelul meu de viata, fiindca nu a uitat de unde a plecat si fiindca isi ajuta conationalii. Nu as angaja alt avocat decat pe el, daca as avea probleme in tara aceea!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply