Diverse

Exista o firma de avocati specializata in Consultanta-cedo.ro

februarie 1, 2020
Consultanta cedo

Cedo este institutia de la care europenii nedreptatiti in tarile lor asteapta stropul de dreptate salvator, menit sa le insenineze vietile.

Oamenii carora nu li s-au furat identitatea si care nu au fost tinuti in arest pe nedrept sunt foarte norocosi. Exista insa si victime ale justitiei condamnate la ani grei de inchisoare, care si-au pierdut bucuria de a trai. Ne place sa ne bucuram de liniste, de ceea ce avem si ne este draga libertatea. Cu toate acestea ar trebui sa empatizam cu cei nedreptatiti si ii sfatuim sa faca tot ceea ce trebuie pentru a-si castiga dreptatea.

Chiar si cei mai simplii oameni pot obtine consultanta-cedo.ro  completand un formular online de pe site-ul firmei avocatilor Grigoriu, dand un telefon sau scriindu-le un e-mail.

Acesti avocati se bucura de prestigiu la nivel national si international, fiind arhicunoscuti de instantele civile, penale sau comerciale.

Buni cunoscatori ai legislatiei interne si internationale, sotii Grigoriu au adoptat ca mod de viata si crez profesional apararea drepturilor omului. Datorita lor, mii de dosare ale romanilor sunt admise la Cedo, unde sunt rejudecate impartial, oferindu-se o hotarare corecta.

Tot acesti avocati minunati se declara pe deplin multumiti de cei 700 de romani care au primit despagubiri materiale ca urmare a deciziei instantei europene.

Operativi, ei pun dosarele la punct la termen ca oamenii nedreptatiti sa nu fie prejudiciati mult timp, ci sa se bucure de drepturile lor.

Am citit recent comentariile de recunostinta ale romanilor care au castigat la Cedo datorita lor. Iata cu ce nedreptati s-au confruntat acestia: “Ma aflam de 2 ani in arest si imi pierdusem orice speranta. Nu gresisem cu nimic, se facuse o confuzie regretabila, pe care nimeni nu era dispus sa o corecteze. Am avut noroc ca familia a crezut in mine si ca a descoperit site-ul sotilor Grigoriu. Nu am crezut ca vor accepta cazul meu, dar au venit la inchisoare sa ne sfatuim si m-au asigurat ca in 3 luni imi vor obtine libertatea, plus despagubiri care sa imi permita sa pun pe roate o afacere din care sa traiesc. Exact dupa termenul aprecit de ei, am vazut din nou lumina zilei si le sunt recunoascator toata viata. Daca nu erau ei, mai pierdeam 15 ani din viata. Poate as fi murit in inchisoare, fiindca nimeni nu stie cat de grea este viata in acest mediu. Mi-au fost alaturi pana la obtinerea despagubirii si tot atunci le-am achitat si onorariul, fiidca au inteles situatia mea. Oricat ar costa rejudecarea la Cedo, oamenii trebuie sa profite de sansa lor si sa actioneze.” (C.I, castigator la Cedo impotriva statului roman).

“Poate ca vecinii m-au judecat ca ma lupt pe viata si pe moarte pentru castigarea unui imobil care a apartinut strabunicilor mei, dar imi petrecusem copilaria acolo, in plus, cladirea avea o semnificatie istorica deosebita. Cu mult timp in urma, intr-o camera secreta din aceasta casa fusese ascuns o vreme Tudor Vladimirescu. A trebui sa ajung la Cedo sa primesc inapoi cladirea ce imi fusese luata in mod abuziv.” (E. B, fost client al sotilor Grigoriu).

Sper ca v-am convins sa nu depuneti armele, cand ati fost nedreptatiti atat de tare, incat rana a fost aproape mortala. In sotii Grigoriu veti descoperi:

-avocati bine pregatiti capabili sa va puna la punct dosarul, dar sa si pregateasca pledoaria

-specialisti onesti care nu va amagesc in privinta sanselor de a castiga un proces. Ei sunt pretuiti pentru onestitatea de care dau dovada la acest capitol.

-prieteni care raman alaturi de clientii lor pana la recuperarea despagubirilor sau la repunerea in posesie.

-consilieri excelenti pe probleme judiciare, dar si legate de afaceri.

Buni comunicatori, ei nu trateaza cu aroganta pe cei care nu au pregatire in domeniul dreptului, ci le explica termenii si procedurile, sa ii asigure ca totul este in regula.

Conduita profesionala a sotilor Grigoriu este exemplara, dupa cum in viata de zi cu zi se dovedesc oameni adevarati.

Colaborarea cu ei este placuta, fiidca se pozitioneaza alaturi de client si impreuna cu acesta fac o echipa eficienta.

Intr-un proces este norocos cel care gaseste un asemenea aparator si chiar si infrangerea in asemenea conditii devine mai suportabila.

Experienta si rezultatele exceptionale ii recomanda, iar sansa ce s-a dat oricarui roman de a i se rejudeca procesul reprezinta suficiente motive sa nu acceptam cu fatalism nedreptatea.

Este dreptul nostru sa apelam la aceasta instanta superioara si sa nu uitam ca a fost obtinut cu sangele celor care ne-au oferit accesul la aceasta lume plina de oportunitati prin jertfa lor.

Ne aflam racordati la institutiile Europei datorita Revolutiei din Decembrie 1989.

Consultanta-cedo apropie oamenii de dreptatea pe care au pierdut-o si de normalitate. Intr-o lume normala, drepturile oamenilor sunt sfinte si nimeni nu se atinge de ele.

La Cedo, cu avocati buni, orice pierdere in fata instantelor romanesti se tranforma in castig si orice suparare in bucurie si in speranta!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply