Diverse

De Ce Să Apelați La Serviciile De Consultanță Financiară OVB?

februarie 2, 2020

Inca din copilarie se simte gustul banilor. Micutii ajung sa inteleaga ca fara bani, nu pot primi jucariile pe care si le doresc, nu pot merge in excursii si in tabere si nu au acces la dispozitivele dorite sau la dulciurile preferate.

Am auzit multi copii ca isi doresc sa se faca mari, sa castige bani si sa decida singuri cum ii cheltuiesc. Abia cand se maturizeaza si realizeaza cat de greu se castiga, orice persoana intelege sa cheltuiasca masurat salariul. Ingrijorarile financiare duc la insomnii, imbolnaviri grave, dar si neintelegeri in familie.

Un om invatat, cu un nivel ridicat de trai si cu un venit mare se va adapta greu la o viata traita in austeritate. Nu este usor sa treci de la un venit de 4 000 de lei, la o pensie de 1 400-2 000 de lei!

Cheltuielile sunt aceleasi si este greu sa le acoperi dintr-un venit redus la jumatate. Poate ai impresia ca nimanui nu ii pasa cum te vei descurca tu la batranete sau in cazul in care te vei imbolnavi, dar sa stii ca nu este deloc asa!

De Ce Să Apelați La Serviciile De Consultanță Financiară OVB?.

Nu poti sa astepti cu mainile incrucisate sa vina perioada aceea in care banii putini pe care ii ai sa iti lase un gust amar! In cazul in care nu doresti sa experimentezi o epoca a renuntarilor, dupa viata confortabila pe care ai dus-o, te previn ca alegerea te va costa scump! Consultantii OVB sunt alaturi de tine, sa te fereasca de aceasta experienta nefasta.

De 40 de ani, acesti oameni de bine, initiati in economie, au grija de banii a milioane de clienti din cele 14 state europene, oferindu-le o viata 100% lipsita de griji financiare.

Oamenii care s-au lasat condusi de sfaturile consilierilor OVB s-au ales la batranete sau la sfarsitul perioadei contractuale cu o suma mare de bani cu ajutorul careia au dus o viata ca in rai.

Si noi avem posibilitatea sa fim sfatuiti de acesti specialisti, fiindca OVB a patruns in Romania de 12 ani si a reusit sa faca fericiti milioane de romani prevazatori.

Singurul lucru de care trebuie sa tinem cont, este sa nu amanam nepermis de mult solicitarea consultantei, fiindca o facem in defavoarea noastra. Fiecare zi de intarziere inseamna bani mai putini in cont si dobanda mai mica.

O alegere inteleapta ne ajuta sa avem in perioadele de criza acelasi venit cu cel pe care il obtinem in perioadele de glorie.

Solutiile pe care ni le ofera cosultantii OVB au fost experimentate cu succes in tara si in afara ei si de ele sunt multumiti milioane de oameni.

Iata lista celor mai importante dintre ele si beneficiile pe care le pot aduce celor care recurg la ele:

  1. Asigurarea de locuinta si a bunurilor aflate in ea.

Tinem la casa noastra, dar nu aratam acest lucru, atata timp cat nu ii facem o asigurare. In ziua nenorocirii degeaba plangem. Un vant puternic poate lua acoperisul si ploaia care intra in imobil deterioreaza plafonul si peretii. Un cutremur poate transforma casa noastra draga intr-un morman de lemne si de caramida. Alti dusmani ai locuintei sunt focul si apa. Ne convine sa ramanem fara nimic sau vom fi mai multumiti sa putem recupera o parte din valoarea ei, sa incepem reconstructia sau sa gasim o alta solutie?

Daca asigurarea ne ajuta sa recuperam un sfert din paguba, tot este bine.

  1. Asigurarile de viata si de sanatate. Ambele au rolul de a rezerva un venit persoanei care se imbolnaveste si se accidenteaza, in cazul in care nu mai poate lucra. Prin intermediul asigurarii de sanatate si de viata se asigura accesul la cele mai dotate clinici particulare si la cei mai buni specialisti ai momentului.
  2. Asigurare de pensie facultativa. Este frustrant sa muncesti o viata, sa mergi la serviciu pe ploaie si ninsoare si cand nu mai poti sa te duci la serviciu, sa primesti cativa bani care sa nu iti ajunga de azi pe maine!

In anii pensionarii apar si problemele de sanatate. Stiu pensionari dependenti de tratamente scumpe care trebuie sa taie alte cheltuieli, sa isi asigure medicamentele care le prelungesc viata.

Esti in floarea tineretii si destinul iti surade? Ai un salariu foarte bun si lucrezi si in plus, astfel ca iti permiti totul.

Gandeste-te si la ziua de maine, fiindca nu poti anticipa exact tot ce se intampla!

Eu am trecut prin aceasta experienta si am suferit, fiindca nu am tinut cont de sfatul de a-mi face o asigurare de pensie facultativa cand aveam un salariu si jumatate.

Dupa ce a trecut perioada de glorie, a venit si criza economica peste noi si mi-am dat seama cat de bine ar fi fost sa am un ban pus bine

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply