Diverse

Cea mai sigura metoda de a plati taxa de pod Fetesti – Cernavoda

mai 31, 2018

Site-ul taxadepod.ro, autorizat de CNAIR (Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere), iti ofera cea mai rapida si eficienta modalitate de a plati taxa de pod Fetesti – Cernavoda, in doar 2 minute, fara taxe suplimentare si fara sa fie nevoie sa iti creezi un cont.

Tot ce trebuie sa faci este sa alegi metoda optima de plata (card bancar sau prin transfer bancar – ordin de plata sau cash la banca), apoi sa introduci urmatoarele detalii: persoana fizica/juridica, adresa, detaliile autovehiculului (insemnul de stat, numarul de inmatriculare, seria de sasiu) si detaliile tale (nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail).

Avand in vedere ca prelucreaza informatii cu caracter personal, acest site pe care achiti taxa de pod trebuie sa se alinieze la noul regulament GDPR (Regulament General pentru Protectia Datelor), intrat in vigoare pe 25 mai 2018 la nivelul Uniunii Europene. In acest sens, compania si-a desemnat un DPO (Data Protection Officer).

Echipa taxadepod.ro incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si imagine al persoanelor care il utilizeaza pentru a achita taxa de pod Fetesti – Cernavoda online. In acest sens, compania Scala Assistance isi propune sa iti ofere o experienta online sigura, care sa nu iti afecteze in mod negativ viata personala.

Tocmai din acest motiv, poti fi 100% sigur ca informatiile pe care le introduci in baza de date a site-ului sunt folosite exclusiv in urmatoarele scopuri:

– pentru a incheia si a executa contractul de cumparare a taxei de pod sau orice alt contract incheiat prin intermediul site-ului;

– in scopul de a administra inregistrarea conturilor tale, de a imbunatati site-ul si de a te consulta in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite;

– pentru a te putea contacta prin e-mail, telefon, SMS sau alte forme de comunicare electronica, privind actualizarile sau comunicarile informative legate de produsele contractate.

In calitate de utilizator si platitor al taxei de pod Fetesti – Cernavoda pe site-ul taxadepod.ro, garantezi ca datele personale furnizate sunt adevarate si exacte si ca esti de acord sa notifici in timp util compania cu privire la orice schimbare. Daca furnizezi datele personale ale unor parti terte, esti responsabil pentru informarea acestora si pentru obtinerea consimtamantului lor pentru ca aceste date sa fie furnizate in scopurile indicate mai sus.

Scala Assistance vinde online produsele sale prin intermediul serviciilor de plata ale PayU. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard, este folosit sistemul 3D Secure, elaborat de aceste organizatii, care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate precum al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

De asemenea, 3D Secure asigura ca nicio informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata pe serverele taxadepod.ro sau ale PayU, aceste date fiind introduse direct in sistemele Visa si MasterCard.

Prin urmare, alegerea site-ului taxadepod.ro pentru a achita taxa de pod Fetesti – Cernavoda este de departe cea mai sigura varianta, pe langa faptul ca este cea mai rapida si cea mai ieftina, avand in vedere ca nu se percep taxe suplimentare, iar intregul proces dureaza 2 minute.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply